To je to što me zanima!

UŽIVO iz Budimpešte: Mađari traže karte za finale protiv nas

Hrvatska i Srbija igraju za finale Svjetskog vaterpolskog prvenstva od 22 sata (HTV2). Naš reporter javio se iz Budimpešte na dan utakmice protiv Srbije koju nismo dobili zadnjih sedam godina.
Vidi originalni članak

Mađarski graničari uvjereni su da će Hrvatska dobiti Srbiju i igrati finale protiv njih. Čak su nas pitali imamo li koju ulaznicu viška. Isto su nas je pitao recepcionar u hotelu, javio se reporter 24sata Antonio Bevanda iz Budimpešte.

Hrvatska protiv Srbije igra za finale Svjetskog prvenstva. Utakmica počinje u 22 sata, a prenosit će je HTV2. Srbija je aktualni olimpijski, svjetski i europski prvak, izgubili smo zadnje četiri utakmice od njih, a posebno bole porazi u finalima Olimpijskih igara u Riju 2016. godine i Svjetskog prvenstva u Kazanju godinu dana ranije.

Hrvatska na zlato čeka od Londona prije pet godina. Srbi su zadnje četiri godine osvojili sve. Barakude su dva od svoja tri velika zlata, europsko, svjetsko i olimpijsko, osvojili nakon što su u polufinalu srušili Srbiju. Neka tako bude i večeras.

U drugom polufinalu igraju Mađarska i Grčka.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • korisnik94 27.07.2017.

    Citam izjave Srpskih vaterpolista...Koliko su igraci opusteni, nema uopste naboja...gledaju to kao svaku drugu utakmicu. Nije bitno s kim igraju. A nasi nabrijani i previse.

  • BobPell 27.07.2017.

    bio sam u budimpesti 2014 za finale evrope gdje su srbi pobjedili madare tako razumem zasto traze da igraju protiv hr u finalima. Ufff al ce biti navijanja na tribinama i oko bazena. Bice svasta za navijacima tamo ako nebude policije da drzi red tuce,

  • Čarli1976 27.07.2017.

    Budimo realni, Srbija je broj 1. u svijetu, pa bit će nam potrebno 120% igrati i puno sreće, pa i naklonost sudaca da ih prođemo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare