To je to što me zanima!

VIDEO: Luka je poveo svoj prvi trening kao lider reprezentacije

LUKA, POVEDI NAS Naš najbolji igrač i ponajbolji svjetski veznjak od danas je novi kapetan reprezentacije poslije povlačenja Darija Srne. Na Hitrec Kacianu poveo je i prvi trening nakon francuskog Eura...
Vidi originalni članak

Izbornik Ante Čačić okupio je hrvatske nogometne reprezentativce uoči kvalifikacijske utakmice s Turskom (5. rujna od 20:45 na Maksimiru) za Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji, a okupljanje se tradicionalno održalo u hotelu AS.

Igrači su izašli odraditi i prvi trening na stadionu Hitrec Kacian od 17 i 30 kojeg je vodio novi kapetan Vatrenih Luka Modrić.

Prvi je ovo trening Čačićevih izabranika poslije francuskog Eura, a za razliku od prethodnog popisa izbornika, na današnjem nema Gordona Schildenfelda. Umjesto njega na popis reprezentativaca vratio se Liverpoolov Dejan Lovren

Podsjećamo, to je Dejanov povratak poslije razmirica s izbornikom poslije prijateljske utakmice Mađarske i Hrvatske u Budimpešti.

Na današnjem treningu još nisu bili prisutni Milan Badelj, Marko Rog, Nikola Kalinić, Ivan Rakitić i Marcelo Brozović koji će se naknadno priključiti reprezentaciji.

Luka je tako poveo svoj prvi trening u ulozi vođe momčadi pred pedesetak okupljenih ljudi, a tamo je bio i naš reporter Dubravko Miličić.

VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 15

  • A BIG LEGEND 30.08.2016.

    Rodjeni lider

  • let muhe od izmeta do juhe 29.08.2016.

    kapetane naš koji jesi na terenima, sveti se ime tvoje, kako na stadionu tako i kod nas pred malim ekranima, jogurt naš svagdašnji daj nam zutra....amen

  • mali zorro 29.08.2016.

    Luka zasluženo

Komentiraj...
Vidi sve komentare