To je to što me zanima!

Juve bježi Romi sedam bodova: Pjaca startao, Mandžo strijelac

HRVATSKI ŠTIH Mario Mandžukić nastavio je sa sjajnom formom te zabio Crotoneu za vodstvo Juventusa, a Marko Pjaca konačno je počeo utakmicu. Po prvi put našao se u udarnoj postavi Maxa Allegrija
Vidi originalni članak

Juventus je rutinski odradio gostovanje kod Crotonea te pobijedio 2-0 u zaostaloj utakmici Serie A. Time su se odvojili na sedam bodova prednosti ispred Rome, stigli su do svoje 19 pobjede u 23 odigrana kola. 

Svih 90 minuta odradio je ponovno raspoloženi Mario Mandžukić, strijelac prvog gola u 60. minuti. Marko Pjaca koji je po prvi puta bio starter od dolaska u redove aktualnog prvaka Italije igrao je do 87. minute.

Juve je odmah počeo autoritativno, imali su visok posjed i pokušavali preko bokova stvoriti višak. I Mandžo i Pjaca često su bili u kontaktu s loptom, ali Juve nije uspio u prvih 45 minuta razbiti barijere defenzivnog 'davljenika' kojeg čeka teška borba za ostanak.

U drugom poluvremenu ubacili su u višu brzinu i jakim pritiskom stigli do vodstva. Poslije centaršuta s desne strane Asamoah je skočio i pucao glavom što je obranio domaći golman Cordaz, no iz odbijene lopte spretno je poentirao naš Mario Mandžukić kojem je to bio peti gol u Serie A ove sezone.

Četrnaest minuta kasnije za potvrdu nova tri boda 'bianconera' siguran je bio Gonzalo Higuain koji je izašao sam na Cordaza te elegantno pogodio za 0-2.

Imao je Juve još nekoliko šansi do kraja utakmice, no rezultat se nije mijenjao.

VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 59

  • mentalist1 09.02.2017.

    Juventus za prave ljubitelje nogometa, nakon one svoje velike sramote vise nikad nece biti klub. Jednom lopovi, uvijek lopovi, pogledajte hdz ili sdp. Lopov se nikad nece promijeniti.

  • mesuney 08.02.2017.

    Voda pokriva 71% zemljine povrsine, ostalo pokriva Mandžo...

  • pfc 08.02.2017.

    Juve malo ispod ocekivanja ali normalno posto je doslo do turn overa i neka je Allegri malo odmorio neke igrace..trening lagani :) fino all fine

Komentiraj...
Vidi sve komentare