To je to što me zanima!

Ubojica 'stare dame': Ronaldo razbio Juve za polufinale Reala

DEVET KOMADA Toliko je Ronaldo u karijeri zabio Juventusu. Čovjek je pravi 'ladykiller', a da stvar za Real izgleda čarobno, pobrinio se golčinom škaricama u 64. minuti. Real je slavio uz 3-0
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka Juventus je u utorak u Torinu protiv Real Madrida izgubio sa 0-3 (0-1), a dvostruki strijelac za "kraljeve" bio je Cristiano Ronaldo. Uzvrat je 11. travnja u Madridu.

VIDEO: MR. REKORD Spektakl od golčine! Ronaldove škarice za pamćenje u Torinu...

Domaćini su rano doživjeli šok, a ponovno je koban za njih bio Cristiano Ronaldo. U 3. minuti Ronaldo je iz blizine zatresao mrežu nakon dodavanja Isca. U prošlosezonskom finalu Lige prvaka Ronaldo je bio dvostruki strijelac u pobjedi 4-1.

Rano primljeni pogodak ipak nije unio paniku u momčad Juventusa. Talijanski prvak brzo se oporavio i počeo je stvarati prigode. U 7. minuti šut Dybale blokirao je Sergio Ramos, a u 13. je pokušao Bentancur, ali ponovno se ispriječio Ramos.

Ipak, najbolju priliku Juve je imao u 23. minuti kada je Higuain pucao sa pet metara, ali Keylor Navas odlično brani.

No, u završnici prvog poluvremena umalo novi šok za domaćine. U 36. minuti Toni Kroos sa 18 metara pogađa prečku.

U drugom poluvremenu ponovno je Real prvi došao do prigode za pogodak, ali Ronaldo u 51. minuti nije bio precizan. No, iskupio se u 64. minuti kada je škaricama zabio za vodstvo Reala 2-0. Tako je Ronaldo upisao deveti gol u šest susreta protiv Juvea.

Ako je i bilo dvojbe može li se Juve vratiti nakon ovoga, one su brzo razriješene. U 66. minuti Juventus je ostao sa igračem manje nakon što je Dybala zaradio isključenje zbog drugog žutog kartona, a u 72. Marcelo, na dodavanje Ronalda, zabija za 3-0. Nakon toga Ronaldo je još tri puta bio u prilikama da poveća svoj golgeteski učinak, ali nije bio precizan.

Luka Modrić pružio je vrlo dobru partiju u dresu Reala, a u 82. minuti zamijenio ga je Mateo Kovačić, koji je u 88. pogodio gredu sa vrha kaznenog prostora. Mario Mandžukić, koji se je tek oporavio od ozljede, igrao je za Juve od 69. minute.

JUVENTUS: Buffon, De Sciglio, Barzagli, Chiellini, Asamoah (Mandžukić, 69), Douglas Costa (Matuidi, 69), Khedira (Cuadrado, 75) , Bentancur, Alex Sandro, Dybala, Higuain.

REAL MADRID: Keylor Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Modrić (Kovačić, 82), Casemiro, Kroos, Isco (Asensio, 75) , Benzema (Vazquez, 59), Cristiano Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 345

  • Mara17Orsolic5 04.04.2018.

    Mnogi ovdje se dive "velikom" Realu, ali ljudi moji budite malo realni!!! Turčin je bez ikakvog razloga istjerao Dybalu!! Ramos i Ronaldo prave gore prekršaje pa ne dobivaju ni žute kartone, kamoli onda crvene!!! Kod crvenog kartona rezultat je bio 1:0 za Real, ali to nije značilo da je utakmica već riješena! I Bayern je gubio, pa do kraja pobijedio!!! Lako je zabiti 2 gola kad igraš s igračem više, i kad je strijelac tih golova igrač od kojeg svi bježe kad je u protivničkom šesnaestercu jer ga ne smiju ni kumiti kako suci ne bi sudili penal ili crveni!! Što recimo gol nije zabio Modrić, Isco, Kova, Bale?! Nego baš onaj umišljeni glumac Penaldo?!! Kao što sam rekla budite malo realni!! Prošle sezone Real je izbacio Bayern uz pomoć sudaca! Ona dva nepoštena crvena kartona Martinezu i Vidalu i ona priznata tri Ronaldova gola iz zaleđa koja su se vidjela iz aviona ja nikada neću zaboraviti!!! Budite pošteni pa ni vi to nemojte zaboraviti bez obzira koliko navijate za Real! Ove sezone Real je izbacio PSG uz pomoć sudaca!! Uz pomoć sudaca sinoć je pobijedio Juventus,... Real bez pomoći sudaca i UEFE ne može pobijediti ni jedan veliki klub!!! I vi se takvom klubu divite?! Klubu koji treba pomoć Turčina da pobijedi 3:0 Juventus se divite?! Stvarno sramota!!!

  • Mara17Orsolic5 04.04.2018.

    "Razbio Juve za polufinale!"- Hahahahaha!!!!!! Možeš misliti!!!!! Još ništa nije gotovo!!!! Koda Higuani ili Mandžo ne mogu eksplodirati pa Juve u uzvratu pobjediti Real 4:0?! Naravno da se to može dogoditi!! I slabije momčad od Juventusa su rasturale taj Real sa 4:0! Borussia Dortmund, odnosno samo jedan igrač, Legendowski, i Atletico Madrid,.....!! Nije Juve Sevilla pa da nakon što gubi 3:0 definitivno ispada i prije uzvrata!! Ne pišite gluposti!!!!!!!! Mada istina je, Real bi mogao biti u polufinalu jer imaju oni svoje pomagače i čuvare! Ali iskreno se nadam da će se ponoviti polufinalna utakmica Lp iz 2013. kad je jedan jedini igrač ponizio veliki Real!! Nadam se da će Juve eksplodirati toliko da Realu ni njihovi pomagači i čuvari neće moći pomoći!!! Navijačica sam Bayerna, ali svejedno mi je tko osvoji naslov Lp, samo da nije Real, jer nema goreg kluba od njega! I jer je stvarno dosta toga da se drugi namuče da bi došli do polufinala, finala, a Real se samo prošeta i već je u finalu, da se drugi bore do zadnjeg uzaludno, a Real umišljeno zahvaljujući drugima osvoji naslov!!! Toga je stvarno dosta!!! Prošle sezone žrtva Realovog bezobrazluka je bio Bayern, ove sezone zasada je žrtva Juve!!! Ali iskreno se nadam da Juve neće biti do kraja žrtva! Da će izbaciti Real i da ćemo nakon dugo vremena gledati poštenu završnicu Lp!!!

  • kevin51 04.04.2018.

    Mesi? Druga dimenzija bi rekao... Ronaldo? Rusitelj svih mogucih rekorda i znakova fizike, ubojica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare