To je to što me zanima!

Petev: Htio sam da se vratimo zdravi, ali Šitum se ozljedio

U uzvratnoj utakmici polufinala Kupa Dinamo je obranio šest golova prednosti i prvi je finalist Kupa. Armin Hodžić prvi put ovog proljeća nije zabio gol. Završilo je 0-0 i Dinamo će igrati jubilarno 20. finale Kupa
Vidi originalni članak

Nije to bila utakmica koja će se prepričavati po kafićima.

Dinamo i Split igrali su kao da jedva čekaju kraj utakmice. Razumljivo, jer se već nakon maksimirskih 6-0 znalo tko će u finale.

Stoga je trener Splita Bruno Akrapović priliku dao četvorici debitanata, dok je Petev zaigrao bez ijednog klasičnog stopera. Nije bilo ozlijeđenih Benkovića i Sigalija, a nisu igrali ni Perić i Schildenfeld, pa su na stoperskim pozicijama bili lijevi bočni Josip Pivarić i Bojan Knežević, koji je klasični veznjak.

Otprilike, kao da u Realu stopere zaigraju Marcelo i Kroos.

U potpuno mirnoj utakmici, koja je završila bez golova, susret je zbog ozljede napustio Mario Šitum. Dvadesetak minuta prije kraja ostao je ležati te je šepajući napustio travnjak.

- Jedino što sam želio iz ove utakmice bilo je da se svi vratimo zdravi u Zagreb, ali ni to nam nije uspjelo. Šitum se ozljedio i neće ga sigurno biti protiv Istre. Previše smo komplicirali oko kaznenog prostora da bismo realizirali i ono malo šansi - rekao je Petev.

Armin Hodžić, koji je na proljeće zabio najmanje gol u svakoj utakmici, nije nastavio seriju u Parku Mladeži. Ivajlo Petev ga je ubacio dvadesetak minuta prije kraja, a Hodžić je u tom periodu imao jedan udarac prema golu, no bio je lijevom nogom, pa se lopta jedva dokotrljala do gola...

Sutra je na rasporedu susret Osijeka i Rijeke, u kojoj Riječani brane prednost 3-1 iz prve utakmice.

Prođe li Rijeka, bit će to treći put u povijesti Hrvatskog kupa da se u finalu sastaju Dinamo i Rijeka, dok Zagrepčani protiv Osijeka nisu nikad igrali u finalu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • AfricanDrugLord 14.03.2017.

    Utakmica bez imalo zara, kao sto je novinar napisao svi su jedva cekali samo da se privede kraju... Pridoslica iz Brazila mi se cini kao atomski igrac, budu li se karte poklopile biti ce uvjerljivo najjaca udarna igla Dinama... Ajmo Modri!!!

  • prcko vitamincic 14.03.2017.

    Jel tko od jogurtaša brojao krivo dosuđene aute??

  • Frelly 14.03.2017.

    Dali netko zna kad je osijek rijeka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare