To je to što me zanima!

Zekić pao iz osmog puta! 'Bili' bolji u Osijeku nakon 4 godine

Nakon tri poraza ove sezone, Hajduk je napokon uspio pobijediti Osijek. Gol vrijedan pobjede i ekstremno važna tri boda u borbi za Europu zabio je Mijo Caktaš u 49. minuti...
Vidi originalni članak

Artem Milevsky, Nikola Vlašić i Andrija Balić još su igrali za "Bile" kada je Hajduk zadnji put pobijedio Osijek u HNL-u u Gradskom vrtu. Od tada je prošlo točno četiri godine, Zoran Zekić je u međuvremenu sedam puta ostao neporažen u Osijeku, a onda je stigao Siniša Oreščanin s novim Hajdukom na pogon mladića.

Razigrano, rastrčano, s puno kombinatorike ušao je Hajduk u utakmicu protiv Osijeka i prezentirali sve ono što su radili na pripremama. Bila je to vrlo zanimljiva utakmica, obje momčadi su žestoko prijetile od samog početka, a najbolju priliku imao je Kalik koji je pucao pored gola. 

Osijek je prijetio preko Bobana i Bočkaja koji su bili neprecizni, a onda ih je sustigla kazna početkom drugog dijela. Gyurcso, Jairo i šah-mat, Caktaš. Mađar je sjajno ubacio iz kornera, Brazilac prebacio loptu glavom na drugu stativu, a tamo ju je dočekao Mijo Caktaš koji bez problema zabija za veliko vodstvo, i ispostavit će se konačni rezultat. Caktaš je jedan od najkritiziranijih igrača Hajduka, ali igrač koji često presudi utakmicu zahvaljujući svojoj kvaliteti.

Splićani su nakon gola potpuno preuzeli kontrolu, a Osijek je na bljeskove prijetio i pokušao doći do izjednačenja, no čvrsta obrana i sjajni Posavec nisu to dopustili. Hajduk je tako nakon tri poraza, prvi put ove sezone uspio pobijediti Osijek i skočiti na na 26 bodova, sedam manje od mjesta koje vodi u Europsku ligu.

 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • 04.02.2019.

    Bradaric najgori jucer..

  • denke85 03.02.2019.

    Cim je Hajduk uspio nekog pobijediti mislim da ce snijeg sutra i to na otocima

  • Mthesecond 03.02.2019.

    Osijek prevara od ekipe,drago mi je da je Hajduk pobijedio,moralo je i to doci,bilo bi previse da su i ovo izgubili..Probati osigurati Europu ove sezone ako se bude moglo i lagano uigravati ekipu za iducu sezonu,poci u juris na titulu naredne sezone..

Komentiraj...
Vidi sve komentare