To je to što me zanima!

Palaversa: Hajduk je moj san, inzistirao sam da ostanem tu...

Mislim da je ovo i prerano za ovakav transfer, nisam još ništa postigao. Ovo se sve dogodilo dosta brzo i zaista sam zahvalan i sve je ovo dio mog rada i toga što sam bio ponizan, rekao je hajdučki dragulj
Vidi originalni članak

Prvo bi se htio zahvaliti cijelom stožeru Hajduka i svim trenerima koji su me prije vodili, mislim da je ovo velika stvar za Hajduk, rekao je Ante Palaversa koji je u četvrtak potpisao ugovor s Manchester Cityjem.

Talentirani veznjak se iz Engleske vratio na Poljud i odmah prokomentirao svoj transfer.

- Jedan veliki Manchester City je došao ovdje i pogledao igrača, na tome sam beskrajno zahvalan i u budućnosti ću moći to povjerenje opravdati - rekao je mladi Palaversa, kojemu je prvotni san ostvaren prije nekog vremena, a ovo nije ni očekivao.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uvijek mi je želja bila igrati za Hajduk, to mi je bio san. A ovo se dogodilo dosta brzo i zaista sam zahvalan i sve je ovo dio mog rada i toga što sam bio ponizan.

Kao i kod svakog transfera, priča je trajala nekoliko dana, a teško je biti smiren, slaže se Ante, kojega je u klubu dočekao i kapetan 'građana'.

- Naravno, bilo je nervoze jer je trajalo tri dana, ali na kraju je sve dobro završilo. Došao sam na liječnički u Manchester, a onda me dočekao kapetan Manchester Cityja Vincent Kompany, bilo je to lijepo iskustvo. Čestitao mi je, kao i čelnici kluba.

- Mislim da je ovo i prerano za ovakav transfer, nisam još ništa postigao. Inzistirao sam na ostanku u Hajduku, to je moj životni san i želim ga živjeti još barem godinu dana - zaključio je talentirani veznjak, koji je osim u Hajduk mogao ići na posudbe u neke druge klubove slabije od Manchester Cityja u lige poput nizozemske ili španjolske.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Mato Treger 01.02.2019.

    Koje fotomontaže da te bog sačuva

  • Mato Treger 01.02.2019.

    Otišao u City a slika se na Poljudu, ma koga vi farbate...

  • bbbdado 31.01.2019.

    E moj sinko , kaj si ti inzistirao i postavljao uvjete velikom Citiyu to zaboravi. To možeš dječurliji onim malim mulcima na rivi pričat

Komentiraj...
Vidi sve komentare