To je to što me zanima!

Kovačić asistirao bez gledanja, Leganes nije mogao do čuda...

Real je poveo 3-0, Leganes je zabio dva gola u tri minute i smanjio na 3-2, ali početkom drugog dijela zabio si je autogol za konačnih 4-2. Kovačić je sjajno asistirao za drugi gol, majstorski bez gledanja
Vidi originalni članak

Real je slavio kod Leganesa 4-2 i vratio vrh La Lige! Nakon 3-0 u nešto više od 20 minuta, nitko nije ni sanjao da bi utakmica mogla postati zanimljiva. Ali postala je nakon što je Leganes u tri minute zabio dva gola i vratio se u utakmicu.

Real je stigao u Leganes, 11 kilometara jugozapadno od centra Madrida, bez Ronalda, Balea i Kroosa. Kovačić je bio u prvih 11, Modrić na klupi. Zinedine Zidane odlučio je odmoriti glavne zvijezde jer travanj je pakleni mjesec za Madriđane.

Pet golova u 35 minuta!

I nije tu bilo razloga za zabrinutost. Barem ne na početku. James i dvaput Morata i nakon 23 minute bilo je 3-0 na Butarque stadionu. Praktički s pola gasa...

No 17. momčad La Lige u samo tri minute zabija dva gola Realu i vraća se na 3-2! Nakon 35 minuta vidjeli smo šest udaraca, pet golova i jednu stativu... Tek nakon 35. minute domaći golman Herrerin brani jednu loptu, kao i njegov kolega Navas nešto kasnije.

Mateo Kovačić sjajno je asistirao Morati za drugi gol, ali nakon tih 3-0 Real kao da je malo stao na kočnicu što je Leganes sjajno iskoristio.

No ako je i postojala mala nada da mogu otkinuti dva boda Realu, sami su je uništili. Početak drugog dijela, domaći kapetan Martin Mantovani katastrofalno reagira na slobodnjak s lijeve strane i rukom zabija u svoju mrežu za 4-2 Reala. 

Nakon toga je ritam dosta pao, Real je držao sve pod kontrolom i nije si dopustio onu situaciju iz prvog dijela kad je u tri minute primio dva gola. Barca nije dugo bila lider La Lige i Real je opet preuzeo vrh s dva boda više i utakmicom manje od glavnog konkurenta.

Zidane je uz to odmorio i glavne igrače za pakleni travanj koji čeka igrače Reala pa je ovo bila dvostruko vrijedna pobjeda. Hrvatske navijače posebno raduje Kovačićeva predstava. Mateo je bio sjajan, a izašao je u 80. minuti i prepustio svoje mjesto Modriću.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • sena2 06.04.2017.

    Haha..Ovo mi je jako:Leganes-Real LIVE!Covjek bi pomislio da se radi o finalu Lp! Hahahaha hahahaha

  • zekica 05.04.2017.

    Ajd ok... Leganes nije uspio uzeti boda ali ostat će im poster :) .... za tri dana derbi sa Atleticom... e tu će biti krvavo. Ali biti će i barci u klasičnome krajem mjeseca. Zbilja pakleni raspored za mjesec travanj i Realu i Barci.

  • simunicevdom 05.04.2017.

    Danas rastrcani Real super.

Komentiraj...
Vidi sve komentare