To je to što me zanima!

Gotovo je! Rijeka pobijedila 2-0 i Dinamu pobjegla na plus 8!

Nakon što je Dinamo poražen u Koprivnici, Rijeka je iskoristila priliku i pobjedom nad Osijekom Dinamu pobjegla na osam bodova prednosti. Za slavlje Riječana pogodili su Roman Bezjak i Franko Andrijašević...
Vidi originalni članak

Rijeka je na prepunoj Rujevici pobijedila Osijek 2-0 i tom pobjedom približila se na korak od povijesnog  naslova prvaka. Dinamu šest kola prije kraja bježe osam bodova. Pobjedu su Riječanima donijeli Roman Bezjak i Franko Andrijašević udarcima s bijele točke. 

Od prve minute Rijeka je krenula napadački. Matjaž Kek naredio je potpunu ofenzivu i to se isplatilo već nakon deset minuta. Branič Osijeka Matas igrao je rukom u vlastitom kaznenom prostoru, a s bijele točke je precizan Roman Bezjak.

I nakon gola ista priča. Kekovi igrači nastavili su s napadima, a najviše se ispromašivao Gavranović. Dvaput je izlazio sam pred Malenicu, dvaput je pogodio prečku, ali nikako nije uspio zabiti...

Ako je i bilo neke nade za Osijek, ona se svela na minimum u 45. minuti. Muzafer Ejupi zaradio je crveni karton i pred Osijekom je bila nemoguća misija. 

Drugi dio pokušavali su gosti samo ispucati loptu što dalje od svog gola, Rijeka je promašila još pet-šest izglednih prilika, a konačna presuda došla je na početku sudačke nadoknade. Opet su igrači Osijeka skrivili penal, a precizan je bio Franko Andrijašević.

Idi na 24sata

Komentari 341

  • 26.04.2017.

    zasluženo u svim segmentima, čestitke na fantastičnoj sezoni, za klasu bolji od Dinama i Hajduka

  • jožek2 26.04.2017.

    Bojim se da sad neće o prvaku odlućivati za zelenim stolom pod presjedanjem mamić mafije.

  • tuti fruti 11 26.04.2017.

    Se sjećate davnih godina kada je dinamo trebao biti 5 kola prije kraja prvak juge, tada je golman planinić slomio nogu dražanu jerkoviću i dinamo sve utakmice izgubio do kraja i nije postao prvak juge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare