To je to što me zanima!

Uznemirujuće: Nogometaš imao epileptični napad na utakmici, stigla hitna, prekinuta utakmica

Javier Altamirano pao je na travnjak, navijači su u nevjerici gledali što se događa, a sudac Fernando Echenike donio je odluku o prekidu utakmice u 27. minuti. Igrači se nisu ni vratili na teren
Vidi originalni članak

Jeziva scena dogodila se na utakmici Liga kupa Argentine između Estudiantesa i Boca Juniorsa. U 27. minuti ofenzivni veznjak Estudiantesa Javier Altamirano srušio se na travnjak. Čileanac je doživio epileptični napad. Tijelo mu se treslo, a brzo su reagirali igrači obje momčadi.

EVO ŠTO SE MIJENJA Popularne kuglice odlaze u prošlost. Ždrijeb Lige prvaka će iduće godine odlučiti kompjutor

Najbrže je reagirao njegov suigrač Enzo Perez, koji je odmah shvatio što se događa i pozvao liječničku pomoć. Javier Altamirano je prevezen u bolnicu, gdje je javljeno da je njegovo stanje stabilno. Navijači su u nevjerici gledali što se događa, a sudac Fernando Echenike donio je odluku o prekidu utakmice u 27. minuti. Igrači se nisu ni vratili na teren.

- Sada je dobro, utvrđeno je da se radi o napadaju, laboratorijske pretrage su napravljene, tomografija je bila dobra. Bio je na promatranju na intenzivnoj njezi, sutra mora na dodatne pretrage. Prve vijesti su dobre - rekao je doktor Estudiantesa Hugo Montenegro.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare