To je to što me zanima!

Uznemirujuće scene: Divljanje huligana snimio iz prvog lica

Jedan od ruskih huligana na prsima je tijekom nereda po ulicama Marseillea nosio GoPro kameru pa tako svi sada mogu vidjeti grozote koje su sa sobom donijeli huligani na Euro
Vidi originalni članak

Nakon gotovo trodnevnog lova na Engleze i prebijanja po ulicama i trgovima Marseillea, Rusi su svoje divljaštvo podigli na novu razinu. Očito ponosni na sva svoja postignuća u šakačkim obračunima ruski huligani u javnost su pustili snimku nereda snimanu GoPro kamerom.

Tako svi oni koji to žele mogu iz prvog lica gledati brutalni obračun Rusa i Engleza, a čitatelje upozoravamo da su neke od scena doista uznemirujuće. Jedna od njih svakako je prebijanje i gaženje jednog od Engleza od strane autora ove šokantne snimke. 

Kamera je bila pričvršćena za njegova prsa i snimala sve što se događalo na ulicama Marseilla te je pravi dokaz, ako ga više uopće i treba, da takvim divljacima nikako nije mjesto na jednom tako velikom natjecanju kakvo je Europsko prvenstvo. Nevjerojatno je da tijekom cijelog ovog videa Rusi niti u jednom trenutku nisu naletjeli na francusku policiju.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Maroje1 14.06.2016.

    Neš ti huligana u kratkim zelenim hlačicama. isti su i naši i njihovi i Englezi i Srbi. Malo alkohola malo frustraciej i eto nereda. A francuska policija je tako kilava da dobro da im Arapi nisu na vrh Eiffela stavili svoju zastavu i zabranili da je skinu :) Nje bez razloga Napoleon rekao dajte mi stotisuća Hrvata i osvojit ću svijet. Vidio on da sa svojima nema šanse.

  • domoljub hdz 14.06.2016.

    Ahahaha koje picke pa ja bio ih sam sve nasamaro i ruse i engleze zajedno uzmes noz i zabijes mu u celo ostala ekipa se usere i pobjegne takih rupa ovdje nema jos bi ja njih 15 vijo to je moj kurac a ne huligani

  • gladijator 14.06.2016.

    Eto prilike za sve uzgajivače Pit Bullova u Francuskoj da prošetaju gradom malo svoje ljubimce. Oni su naši najbolji prijatelji, zašto ih ne bi sad malo izvezli u šetnju bez brnjice i povodca!? Sad je ura!

Komentiraj...
Vidi sve komentare