Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
46 komentara

Uznemirujuće scene: Divljanje huligana snimio iz prvog lica

Jedan od ruskih huligana na prsima je tijekom nereda po ulicama Marseillea nosio GoPro kameru pa tako svi sada mogu vidjeti grozote koje su sa sobom donijeli huligani na Euro

Foto: YouTube
46 komentara

Nakon gotovo trodnevnog lova na Engleze i prebijanja po ulicama i trgovima Marseillea, Rusi su svoje divljaštvo podigli na novu razinu. Očito ponosni na sva svoja postignuća u šakačkim obračunima ruski huligani u javnost su pustili snimku nereda snimanu GoPro kamerom.

Tako svi oni koji to žele mogu iz prvog lica gledati brutalni obračun Rusa i Engleza, a čitatelje upozoravamo da su neke od scena doista uznemirujuće. Jedna od njih svakako je prebijanje i gaženje jednog od Engleza od strane autora ove šokantne snimke. 

Kamera je bila pričvršćena za njegova prsa i snimala sve što se događalo na ulicama Marseilla te je pravi dokaz, ako ga više uopće i treba, da takvim divljacima nikako nije mjesto na jednom tako velikom natjecanju kakvo je Europsko prvenstvo. Nevjerojatno je da tijekom cijelog ovog videa Rusi niti u jednom trenutku nisu naletjeli na francusku policiju.

Naši partneri pišu
Message