To je to što me zanima!

V. Runje slomio mali prst, Rakitić ipak ispred Petrića

Izbornik Slaven Bilić prije popodnevnog treninga još nije sa sigurnošću znao koga postaviti na gol, no favorit pred Pletikosom, Runje, se ozlijedio
Vidi originalni članak

Nije to dvojba, mi jednostavno imamo dva vrhunska golmana. Svaki ima svoje prednosti i mane, dao je u srijedu prijepodne Slaven Bilić naslutiti da još nije odlučio tko će braniti u Harkivu. Na početku treninga Vedran Runje igrao je za prvu, a Stipe Pletikosa za drugu momčad, tu je postalo jasno da je Runje prvi izbor. No, nakon nešto manje od sat vremena, Runje je sjajno obranio jedan jaki Lekin udarac i rukom udario u prečku. Odmah se uhvatio za prst, nije mogao nastaviti trening i otišao hitno u bolnicu na snimanje. A rendgen je pokazao da je mali prst lijeve ruke napuknuo na tri mjesta i Runje je otpao za Ukrajinu.
Inače, Bilić je izgleda otklonio i ostale dvojbe. Sigurno je da će zadnji vezni biti Niko Kovač i Vukojević, Modrić lijevo, Rakitić umjesto Petrića kao polušpica i naprijed Olić. Formacija koja djeluje opreznije od one standardne, kao da se u Harkiv ide ne izgubiti.
- Bod bi bio dobar, ali ne idemo igrati na bod, to se ne može. Nećemo odustati od svoje igre, ali želimo biti i čvrsti. I nije to defanzivno, takva je formacija, za koju ne tvrdim da će igrati u Harkivu, dala pet komada BiH i pobijedila Sloveniju - obrazložio je Slaven Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • k1994m 09.10.2008.

    Covijece Petric je u zivotnoj formi...STAVI PETRICA!!!

  • bezimenapetra 09.10.2008.

    Posto Petrić stalno zabija mislim da bi on trebaio igrati od 1.minute.Runje je zgodiji od kad se osiso

  • naranča 09.10.2008.

    E a zašto se ovaj dio novina zove SPORT?!Ja mislim da bi mu puno prikladnije ime bilo NOGOMET...pošto je 98% tekstova o njemu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare