To je to što me zanima!

Vadi kume keš, keš! Vjenčale su se američke nogometašice

Nogometašice američke reprezentacije Ashlyn Harris i Ali Krieger izrekle su sudbonosno "da" u Miamiju u Muzeju Vizcaya nakon gotovo desetljeća sretne veze i osvojenih trofeja u nacionalnom dresu...
Vidi originalni članak

Ashlyn Harris i Ali Krieger upoznale su se 2010. godine na pripremama američke ženske nogometne reprezentacije, a prema pisanju CNN-a, u sretnoj su vezi gotovo od trenutka kada su se upoznale. Njihova gotovo desetljeće duga veza okrunjena je i vjenčanjem ovoga vikenda u Miamiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This was the most magical day of my life surrounded by the most incredible people. Thank you to everyone who made this special! @alikrieger I love you with all of my heart. #MyForever #WeDidIt #IcantWaitToEatCarbs @timelinevideoproductions

Objavu dijeli Ashlyn Harris (@ashlynharris24)

Velik broj uzvanika pokazao je kako je svadba bila zanimljiva i vesela, a osim što su one objavile slike s vjenčanja, to su učinili i članovi njihovih obitelji i prijatelji pa je javnost ubrzo doznala kako i gdje se sve odvijalo. 

I na "generalnoj probi" par je bio modno usklađen u bijelim izdanjima, iako ih je na dan samog vjenčanja dočekala kiša, ali su mladenke i to izgurale s osmijehom na licu. I ranije su obje američke nogometašice javno govorile o svojoj vezi, a američka ih je javnost podržavala u pomicanju granica i prava LGBT zajednica. 

Par je otkrio i kako neće moći na medeni mjesec dok ne završe Olimpijske igre 2020. godine. Podsjetimo još kako su obje sudjelovale na posljednjem Fifinom SP-u na kojemu je upravo Amerika postala najbolja ženska nogometna reprezentacija svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • shell dexos2 GM 01.01.2020.

    "a američka ih je javnost podržavala u pomicanju granica i prava LGBT zajednica. " gluposti

  • Slajzerizer 31.12.2019.

    Odvratno,dvije nogometašice i još lizalice.. bljak,bljak pljuc.

  • 31.12.2019.

    isto smo mi kao narod malo zaostali.. neznam.. citam ove komentare i ponekad jednostavno bas tu mrznju ne shvacam. Ali dobro, svakom svoje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare