To je to što me zanima!

Vaha: Bilo bi baš sramotno večeras nekoga izdvajati

Bilo je veličanstveno. Pobijedili smo velikog protivnika, publika se vratila, likovao je vahid Halilhodžić nakon slavlja Dinama protiv Villarreala
Vidi originalni članak

Da dinamovci nisu nosili "modre" dresove, laik na maksimirskim tribinama mogao se s pravom zapitati, koja je ovo momčad? Otkud su ovi dečki? Dinamo je slavio 2-0, a Vahid Halilhodžić sve je posložio veličanstveno. Što je učinio? Kako sam tvrdi, ništa.
- Nisam ja ništa napravio. To su igrači - počeo je Dinamov trener.
- Još na ručku sam vidio da će biti dobro. Vidio sam to na licima igrača, tu neku pozitivnu nervozu. Vjerovao sam u pobjedu iako je protivnik kvalitetniji od nas, rekao je Vaha nakon pobjede.
- Bilo je lijepo vidjeti igrače kako se bore do zadnjeg atoma snage. Ovu pobjedu posvećujem svim dinamovcima, a za sebe čuvam neke iduće pobjede. Nije nam ovo palo s neba. Prije dolaska vidio sam statistike, bojao sam se ovog stadiona, i zato stalno govorim igračima da je ovo njihov "đardin" (dvorište). Da moraju imati više drskosti -nastavio je Dinamov trener.
- Prvi put otkako sam došao sam uzbuđen. Bilo bi sramotno ikoga od igrača izdvajati. Svi su bili veličanstveni. Neki su me iznenadili, ali samo mi vraćaju povjerenje koje imam u njih od prvog dana - kaže Vaha.
- Puno toga me zadovoljilo. Zadovoljan sam ponašanjem igrača kao i ambijentom na stadionu. Iako je malo prastar, večeras je izgledao veličanstveno. Lijepo je vidjeti lica svih ovih zadovoljnih ljudi, ali daleko smo još od onoga što želimo. Recimo, želim da i protiv Zagreba u sljedećem kolu budemo na europskom nivou.

VAHA: SAMMIR JE ODGOVORIO TREBA LI U REPREZENTACIJU
- Nisam izbornik, kod mene igra i dokapetan je. Ali neću dijeliti lekcije. Neka Bilić odluči. Iako, ima tu još tri, četiri igrača koji bi odmah mogli igrati u A selekciji. Na mnoga pitanja Sammir je večeras dao odgovore, iako ta pitanja nisu niti trebala postojati.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • nogometas05 16.09.2010.

    Vaha nadam se da ćeš pročitati ovaj komentar-ti si kralj i kad budeš dolazio s ekipom u Vinkovce dat ću sve od sebe da ti stisnem ruku i slikam se s tobom,večeras sam sretan bio kao malo dijete jer je moj voljeni klub igrao veličanstveno,vratio si dečkima samopoiuzdanje i vratili ponos svakome pravom Dinamovcu,a zadnjih godina uz sve osvojeno kući mi smo često hodali pognute glave jer nas je u Europi sprdao tko god je stigao!!Želim ti sve najbolje,ajmooooooo Dinammmmmooooooooooooo!!

  • marban 16.09.2010.

    ....g. Vaha neka radi svoj posao koji očito zna do tančina, a koliko igrača i koji su za reprezentaciju neka prepusti drugima koji za taj posa primaju plaću, ne kažen da čovik ne triba imati mišljenje, ali neka muči

  • dajkula 16.09.2010.

    čak mi ni nije žao što sam popušio na kladi zbog dinama, bravo dečki

Komentiraj...
Vidi sve komentare