To je to što me zanima!

Vaha blizu novog angažmana: Zainteresiran turski velikan

U Turskoj je već radio u dva navrata. S Trabzonsporom je 2006. bio četvrti, a nakratko ih je ponovno vodio 2014. godine. Bivši je trener Dinama bez posla od sredine kolovoza i razlaza s Marokom
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovački trener Vahid Halilhodžić (70) bez posla je od 15. kolovoza. Podsjetimo, tog se dana razišao s marokanskim nogometnim savezom. Tamošnju A selekciju vodio je od 2019.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska pobijedila Austriju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bez posla nije ostao jer nije ispunio rezultatske ciljeve. Dapače, odveo je Maroko na Svjetsko prvenstvo u Kataru. Na istom će afrička zemlja igrati s Hrvatskom, Belgijom i Kanadom. Zamjerili su mu iz saveza suspenziju glavne zvijezde reprezentacije Hakima Ziyecha.

Halilhodžić je kao izbornik plasman na svjetsko prvenstvo ostvario s Japanom, Alžirom, Obalom Bjelokosti i Marokom, ali na najvećoj svjetskoj nogometnoj smotri vodio je samo Alžirce. Često ga je znao koštati temperament i nepopustljivost.

DOMAĆI STRUČNJAK Nakon Vahida - Walid: Maroko pronašao novog izbornika BIVŠI IZBORNIK MAROKA L'Equipe: Halilhodžić je bio jedan od kandidata za Chelsea

Sad bi se mogao vratiti nogometu i to kao trener kluba. Za njegove usluge zainteresiran je turski velikan Bešiktaš. Radi se o klubu koji je čak 16 puta osvajao prvenstvo.

Bešiktaš je prošle sezone ostao bez Europe i u ožujku je angažirao Francuza i bivšeg igrača Bayer Münchena Valériena Ismaëla (47), ali on je dobio otkaz nakon svega 18 utakmica i samo jedne pobjede u posljednjih pet kola.

U Turskoj je već radio u dva navrata. S Trabzonsporom je 2006. bio četvrti, a nakratko ih je ponovno vodio 2014. godine.

DOBRA OTPREMNINA Otkaz dobio, 'kesu' napunio: Evo koliko će Maroko morati isplatiti Vahi zbog otkaza... EKSKLUZIVNO ZA 24SATA Vaha: Nikad nisam samo kimao glavom pa sada plaćam cijenu. Možda je ovo kraj moje karijere

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 27.10.2022.

    vrati se u dinamo

  • 27.10.2022.

    Hajduk?

  • 27.10.2022.

    Ubosnu . Ima tamo klubova . Ti trener a onaj pobožni sportski direktor . Di bi vam kraj bio kad ste sposobni i jedan i drugi . Samo dalje od hrvatske

Komentiraj...
Vidi sve komentare