To je to što me zanima!

Vaha: Dinamo ima talent kojim može parirati Lyonu i Ajaxu

Bivši trener zagrebačkog nogometnog kluba Dinama, Vahid Halilhodžić, upozorio je Lyon na kvalitetu njegovih bivših nogometaša uoči današnjeg susreta 2. kola LP-a
Vidi originalni članak

Halilhodžić je istaknuo Real Madrid kao izrazite favorite za prvo mjesto u skupini, te smatra da će se za drugo mjesto boriti preostale tri momčadi.

- Dinamo je sposoban nositi se s Ajaxom i Lyonom. Momčad igra dobro, posjeduju mnogo talenta, individualnog i kolektivnog. Dinamo je sposoban proizvesti nogomet najviše razine uz mnogo lijepih poteza. Dvanaest godina su čekali na ovaj trenutak i protiv Reala su mogli do remija što dovoljno govori o kvaliteti – veli Halilhodžić za L'Equipe.

Bivši trener "modrih" smatra da najveća opasnost za vrata Lyona dolazi od Sammira, te vjeruje u kvalietu Dinamovog zadnjeg reda.

- Dinamo u obrani ima igrače velike kvalitete. Tu su Cufre, Leko i Tonel, dok Milan Badelj vješto dirigira sredinom terena. Vrlo dobar je i 17-godišnji Mateo Kovačić, ali mislim da ipak najveća opasnost dolazi od Sammira – misli bivši trener Dinama.

Halilhodžić vjeruje, kao i većina ljudi koji prate Dinamo, da je njihova najveća slabost nekonstantnost u igri svih 90 minuta.

- Najveća Dinamova boljka je nekonstantnost tijekom cijele utakmice, baš kao i kod većine klubova bivše Jugoslavije. Uz to Dinamo puno lakše igra na svom terenu nego na gostujućem isključivo zbog gromoglasne podrške navijača plavog kluba - zaključio je Halilhodžić.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mlatimudan 27.09.2011.

    VAHA KRALJU!!!

  • darvin 27.09.2011.

    ... tako je ... kužiš stari moj ...

  • Dario10 27.09.2011.

    Francuskom kaze Kazem ja?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare