To je to što me zanima!

Vaha: Francuski nogomet već dvije godine je jako bolestan...

Francuski igrači nisu shvatili kakvu su sramotu napravili 2010. Nisu iskorijenili tu atmosferu, i nisu uspjeli eliminirati sve što je stajalo između njih, kaže Halilhodžić
Vidi originalni članak

Ispadanje francuskih nogometaša s Europskog prvenstva u četvrtfinalu i igra 'bez ispaljenog metka' protiv Španjolske, kao i novi incidenti unutar momčadi, nisu nimalo iznenadili bosansko-hercegovačkog trenera Vahida Halilhodžića.

Francuski su mediji pisali o  svađama između starijih igrača 'tricolora', a u središtu pozornosti tijekom Eura u Poljskoj i Ukrajini bio je i Samir Nasri koji se više puta verbalno sukobio s novinarima.

- Francuska je velika nogometna nacija, ali bolesna je već dvije godine - rekao je Halilhodžić za EMC.

Podsjetio je današnji izbornik Alžira i bivši trener zagrebačkog Dinama i na velike probleme unutar francuske svlačionice na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi prije dvije godine.

- Francuski reprezentativci nisu shvatili kakvu su sramotu napravili 2010. i nisu iskorijenili tu atmosferu. Nisu uspjeli eliminirati sve što je stajalo između njih, a to je praktički bilo predvidljivo - dodao je Halilhodžić koji je u karijeri trenirao niz francuskih klubova.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_131736 04.07.2012.

    svaka čast vahidu za to što je napravio u dinamu - volio bih da se vrati

  • egzekutor 04.07.2012.

    Vaha ne laprdaj...loši su i to je to, kakve sad filozofije.....

  • gospodinmomak 04.07.2012.

    kazem ja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare