To je to što me zanima!

Vaha: Ma trebao sam ući i zabraniti Sammiru da puca!

Zatražio sam Pedra Moralesa da pita Sammira je li spreman za penal. Žao mi je što nisam ušao u teren i rekao da puca Morales, a ne Sammir rekao je razočarani Vaha
Vidi originalni članak

Dinamo je u 3. kolu Europske lige odigrao 0-0 protiv Club Bruggea. Sammir je bio tragičar utakmice s promašenim zicerom i penalom u drugom dijelu. Vaha je bio jako ljut.

- U prvom smo se dijelu nečega bojali, jer na ovom stadionu vlada neki strah. Čega su se bojali igrači? Pitajte ih, pitajte ljude koji rade ovdje, neki strah je u Maksimiru, ne znam koji - rekao je Vaha i dodao:

- Nismo igrali kako smo se dogovorili. U drugom smo dijelu igrali bolje, ali morali smo ovo pobijediti. Razočaran sam, ali život kreće dalje.

Žao mu je zbog promašenog penala.

- Tražio sam Moralesa da pita Sammira je li spreman za penal. Žao mi je što nisam ušao u teren i rekao da puca Morales. Jer Sammir je bio ošamućen nakon sudara.

- Morali smo neke stvari odigrati bolje, to je sve plod neiskustva i velike želje. A rekao sam im da ne izgore. Rekao sam im "idite momci, igrajte slobodno, bez pritiska". No nije uspjelo. Opet se pojavila ta "povijesna utakmica" i zato smo bili u grču - završio je Vaha.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare