To je to što me zanima!

Vaha: Na proljeće očekujte samo pobjede i duplu krunu

Beqiraj se razvija u pravog centarfora. Rukavinu vidim kao centralnog napadača, šteta ga je trošiti na drugim pozicijama, rekao je trener Dinama Vahid Halilhodžić
Vidi originalni članak

Dinamo je pripreme u Turskoj zaključio 3-1 pobjedom protiv kanadskog Toronta. U utakmici koja je obilovala kartonima (2 crvena kartona Dinama i jedan Toronta op.a.), Dinamo je pokazao karakter. Jer 'modri' više nisu kao prije, ovoga puta znaju i uzvratiti.

- Ma to je moderan nogomet. Na pripremama su gotovo sve utakmice bile na rubu incidenta - rekao je Vaha, prenosi službena stranica Dinama.

- Općenito, zadovoljan sam svime na pripremama. Malo me samo muče ozljede. Sammira čeka ultrazvuk zbog tetive koja ga muči, s Bićanom nije ništa ozbiljno, a Chago ima stari problem s leđima. 

Dinamo sad čeka treća faza priprema.

- Sad ćemo dosta raditi na taktici. Pojavila su se neka nova imena poput Kovačića, Šituma, Bručića, Zelenike. Sve to su mladi igrači koje ćemo postupno uvoditi u igru - rekao je Vaha.

Morales, koji je uoči priprema bio na korak od odlaska iz kluba zadovoljio je Vahu.

- Trgnuo se. Primjeti se ta drskost koju sam tražio od igrača. Beqiraj se razvija u pravog centarfora. Rukavinu vidim kao centralnog napadača, šteta ga je trošiti na drugim pozicijama.

O tome kakav Dinamo navijači mogu očekivati na proljeće rekao je:

- Pobjednički! Ako će i lijepa igra ići uz to onda nitko sretniji od mene. No, Barcelona je samo jedna. Idemo po pobjede i dvostruku krunu - završio je.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • torca11 11.02.2011.

    past će zvonimirova!!!! klub navijača!!hvala dinamovci!!! svaki dan vas gledamo!!! th1950!!! volimo vas!!

  • FC Sheffield Thursday 11.02.2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=ETQ34fJiT7E

  • kiwic 11.02.2011.

    ajde vaha i ti si poceo puno pricati...kad ce europa hehe...mamic jedno desetljece govori sad je vrijem a majke ti kad je to vise..hehehe hajduk zivi vjecno

Komentiraj...
Vidi sve komentare