To je to što me zanima!

Vaha: Nemam velikih želja, ali ipak ne bih želio Hrvate u grupi

Nemam nekih posebnih želja za ždrijeb, no ne bih želio Hrvate. Jaka reprezentacija i sigurno u Brazil dolazi s velikim ambicijama. Bit ćete opasan protivnik, veli Vaha
Vidi originalni članak

Sutra u 17 sati počinje dugoočekivani ždrijeb Svjetskog prvenstva. Naši su zasad u četvrtoj skupini, a jedna će reprezentacija iz te skupine biti prebačena u drugu skupinu. Četvrta je skupina jedina u kojoj je devet reprezentacija.

Čitatelji našeg portala izabrali su idealnu skupinu u slučaju da Hrvatska ne bude prebačena u drugu skupinu. Glasovalo je oko 8000 čitatelja, a idealna skupina je ona s Alžirom, Švicarskom i Hondurasom. Švicarska nas je lako pobijedila prije godinu i pol dana na Poljudu, Alžir je igrao na SP-u prije četiri godine, a Honduras je možda i najlošija reprezentacija na Mundijalu. Uoči ždrijeba javio nam se izbornik Alžira Vahid Halilhodžić. Bivši trener Dinama u Brazil je otputovao još u ponedjeljak iz Pariza. Slavlje nakon plasmana na SP bilo je veliko, a Vaha se nakon plasmana nekoliko dana uz ragbi utakmice odmarao u Francuskoj.

- Mi smo autsajderi na Svjetskom prvenstvu. Velika je stvar što smo se uopće plasirali tamo. Nemamo baš nikakvog opterećenja na SP-u -rekao nam je prije nekoliko dana Vahid Halilhodžić, izbornik Alžira.

Naši bi navijači htjeli Alžirce, ali Vaha kaže:

- Nemam nekih posebnih želja za ždrijeb, no ne bih želio Hrvate. Jaka je to reprezentacija i sigurno u Brazil dolazi s velikim ambicijama. Zasluženo se Hrvatska plasirala na MundijalBit ćete opasan protivnik svakoj momčadi. Tu ima odličnih igrača.

Cijeni nas Vaha, a cijeni nas i Sušić. Ni BiH ne bi htjela igrati s nama, a moguć je baš takav scenarij. Ako budemo prebačeni u drugu skupinu, naši bi čitatelji htjeli da igramo baš protiv BiH.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Pao i ustao. 05.12.2013.

    vaha je veliki navijac hrvatske, ponosan je sto je hrvat, rodio se kao hrvat musliman a sad nema vjere, vise voli hrvatsku od rodne bosne, ma ne bosne, on je hercegovac.

  • mata1 05.12.2013.

    ako ocemo osvojit moramo pobjedit finale...he hehe

  • Bagy_1 05.12.2013.

    samo da izbjegnemo afričke momčadi, uvijek su autsajderi ali uvijek i iznenade... iran bi bio idealan od ovih slabijih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare