To je to što me zanima!

Vaha: Predvidio sam da ćemo jako teško pobijediti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dinamo je golom Tomislava Barbarića pobijedio Zagreb u osmom kolu Prve Hrvatske nogometne lige. Trener Valihodžić je dosta ‘promiješao’ ekipu
Vidi originalni članak

Vahaaa, tjeraj ih da igraju, viknuo je netko s istočne tribine sredinom prvog poluvremena.
I tjerao je Vahid Halilhodžić 'modre', bodrio ih, ali nije Dinamo bio ni sjena one momčadi koja je prije samo četiri dana 'razbila' moćni Villarreal. Bez Rukavine, Bišćana i Badelja u udarnoj postavi Vahina momčad djelovala je dosta sporo i uspavano i jedini raspoloženi igrači bili su novi Slovak Sylvestr i Ivan Tomečak, no ni oni nisu uspjeli ništa napraviti.
Morales se gubio u solo akcijama, Sammir je bio vidno umoran i Zagreb se bez problema branio. Do 90. minute. A onda se jedna bezopasna Sammirova lopta odbila u korner, Vrsaljko ga je izveo, a Tomislav Barbarić je na drugoj stativi uspio glavom ugurati loptu u gol za veliko slavlje gotovo 7000 navijača na Maksimiru.
- Sinoć sam rekao suradnicima da će biti strašno teško i da ćemo pobijediti 1-0 - rekao je Vaha nakon utakmice i dodao:
Morao sam 'promiješati' momčad jer imamo dosta ozljeđenih i pomalo umornih igrača. Izrazito sam ponosan na igrače što nisu odustajali do samog kraja.

CLUB BRUGGE I PERIŠIĆ 'RAZBILI' CHARLEROI

Belgijski Club Brugge ostvario je impresivno gostovanje u Charleroiu. Momčad koja je s Dinamom u skupini Europske lige pobijedila je 5-0 u sedmom kolu belgijskog nogometnog prvenstva. Prvi gol zabio je Ivan Perišić koji je asistirao i za treći gol. Grčki PAOK nije uspio pobijediti na domaćem terenu. Igrali su 1-1 protiv Olympiakosa Volosa. Villarreal je 2-1 pobijedio Levante u Primeri...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • DUblitz 20.09.2010.

    Ako ste ponudili video sa utkmice u kojem se kaže da je bilo 12000 gledatelja onda vam se nije potrebno blamira da pišete 7000 jer sami sebi skačete u usta.

  • razumni...not 20.09.2010.

    na pocetku videa komenator kaze \'\'vise od 12000 gledatelja je docekalo halihodzica\'\' kaj onda kolko ih je bilo xD

  • BERISLAE 20.09.2010.

    Tjerali su Mamića,a istjerani su oni! I od kad ih nema super nam ide,samo bojkotirajte,Mamićev transfer života je 1500 divljaka za pravu publiku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare