To je to što me zanima!

Vaha: Vrijeme je za 'mojeg' Drogbu, 'slonovi' idu do kraja

TRENIRAO ZVIJEZDU Obali Bjelokosti došli su najvažniji igrači, a s Drogbom su favoriti Afričkog kupa nacija, kaže Halilhodžić, izbornik alžirske reprezentacije
Vidi originalni članak

Velike su vrućine, bit će teško igrati, javio se iz Južnoafričke Republike Vahid Halilhodžić. U toj je zemlji jučer započeo Afrički kup nacija. Bivši trener Dinama vodi Alžir. Igra u skupini protiv Toga, Tunisa i “Vahine“ Obale Bjelokosti.

- Dobro je što u zadnjoj utakmici igramo baš protiv Bjelokošćana. Oni će, vjerujem, već u prve dvije utakmice osigurati četvrtfinale pa će protiv nas biti malo opušteniji. Došlo je vrijeme za Drogbu i društvo. Vjerujem da će Obala Bjelokosti otići do kraja - kaže Vaha.


S Didierom Drogbom, kojemu je bio izbornik, ostao je u dobrim odnosima.


- Nismo se još čuli, ali hoćemo. Ako bude igrao protiv nas, valjda će imati malo ‘popusta’ za bivšeg trenera - rekao je Halilhodžić koji s Alžirom ima velike ambicije.

Nada se prolasku do polufinala. Vaha naravno prati i situaciju s Dinamom.


- Zvao me Zoran Mamić i pitao za savjet o nekim igračima koje bi Dinamo mogao dovesti, a ja sam ih trenirao - otkrio je Vaha i nastavio:


- Žao mi je što je Tonel na takav način otišao iz Maksimira. Praktički sam ga ja doveo i on se pokazao kao veliko pojačanje. Šteta što nije ostao. Jedan je od rijetkih stranaca koji je u Dinamu ostavio pravi trag.
 Bivšeg trenera “modrih“ čudi jedna stvar.


- Prava je rijetkost da jedan klub dva puta dovede istog trenera na klupu, a kad to napravi tri puta, onda je zbilja čudno. Valjda su dobro procijenili. Nadajmo se da će Jurčić sad biti bolji nego ikad.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • WOMANIZER 20.01.2013.

    ovaj čojek nikad nije trebao otić iz dinama! :(

  • CpC-99 20.01.2013.

    Vaha nazad u Dinamo, i povedi Drogbu sa sobom :D

  • topnik333 20.01.2013.

    Halihodžiću baš si majstor! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare