To je to što me zanima!

Vahid Halilhodžić dobio je otkaz u Obali Bjelokosti...

Bosansko-hercegovački trener Vahid Halilhodžić više nije izbornik Obale Bjelokosti, potvrdio je predsjednik tamošnjeg nogometnog saveza...
Vidi originalni članak

U subotu smo raskinuli ugovor s Halilhodžićem jer nije ispunio cilj koji smo postavili, a to je osvajanje Afričkog kupa nacija, istaknuo je Anouma, predsjednik Bjelokošćanskog nogometnog saveza.
O Halilhodžićevoj se smjeni počelo nagađati odmah nakon poraza od Alžira u četvrtfinalu Kupa nacija u Angoli, a sada je stigla i definitivna potvrda o rastanku. Nekadašnji nogometaš Veleža, Nantesa i PSG-a, te trener Lillea, Rennesa, PSG-a i Trabzonspora, bio je na klupi Obale Bjelokosti od 2008. godine.
Ime njegova nasljednika još uvijek nije poznato. Interes za preuzimanjem funkcije pokazao je francuski stručnjak Jean-Marc Guillou, a poznato je i da je Belgijanac Eric Gerets odbacio mogućnost da sjedne na bjelokošćansku klupu.
L'Equipe navodi kako nizozemski izvori tvrde da postoji mogućnost da će Obalu Bjelokosti na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici voditi Guus Hiddink. To ne bi dovelo u pitanje njegov posao izbornika Turske, budući da bi “slonove” vodio samo na SP-u.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • opet ja 27.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • HRVATICA_3 27.02.2010.

    De zamisli kako su mu tamo izgovarali prezime.

Komentiraj...
Vidi sve komentare