To je to što me zanima!

Vahu dočekalo 200 novinara: Kruni sam odradio pola posla

"Zatekao je dobru situaciju, obavio sam mu 50 posto posla. Momčad je kvalitetna, uigrana, nitko nije otišao, ima dragocjeno europsko iskustvo, a sada je i ojačana"
Vidi originalni članak

Dojučerašnji Dinamov trener Vahid Halilhodžić odmara se u Makarskoj. Kaže da mu se nakon šokova u Dinamu zdravstveno stanje poboljšalo, ali da još uzima lijekove.

- Uzimam tablete protiv visokog tlaka i povišenog kolesterola, premda moram reći da se zaista osjećam bolje. Zato sam i prihvatio posao u Alžiru i svjesno se izložio novome stresu. Što ću, to je moj posao, volim ga, u njemu uživam. Kada tu strast više ne budem osjećao, neću se više njime baviti. Naravno, izbornički posao nešto je lakši od onoga u klubu, gdje ste svakodnevno u pogonu - kaže Halilhodžić.

Hoćete li u srijedu doći na utakmicu s Neftčijem?

- A ne, bilo bi to isuviše napadno, previše bi se pozornosti tome posvetilo u medijima. Gledat ću je na TV-u, opušteno, uz gemišt.

Je li Dinamo sada jači?

- Nisam ga još gledao, međutim čujem se s nekim igračima, govore mi sve najbolje. S kojim igračima? Ma to nije važno... Evo, Dinamo je sada dobio i pravoga centarfora, koji bi se, osobito u Maksimiru, trebao nazabijati golova.

Kruno ima sve uvjete za uspjeh?

- Zatekao je dobru situaciju, rekao bih da sam mu obavio 50 posto posla. Naime, momčad je kvalitetna, uigrana, nitko nije otišao, ima dragocjeno europsko iskustvo, a sada je još i ojačana.

Dakle, Kruno samo treba završiti ono što ste vi započeli?

- Nemojte me loviti za riječ, nedostaje li mu pet, 10 ili 40 posto da završi posao. Samo kažem da je momčad već formirana te da je sa mnom puno toga postigla, imala gotovo stopostotan učinak - zaključio je Vaha.

Na predstavljanju u Alžiru bilo je čak 200 novinara!

Vaha će 10. kolovoza okupiti alžirske reprezentativce, no odbio je igrati prijateljsku utakmicu u tom terminu.

- Želim upoznati igrače, s njima popričati. Inače, na mom predstavljanju u Alžiru bilo je barem 200 novinara, u toj zemlji nogomet je sport broj jedan, očekivanja od reprezentacije golema - kazao je Halilhodžić.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • RaptorsBucks 12.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Nizozemac 12.07.2011.

    Nebitno koliko dobijem minusa ali Vaha je posteno odradio i podigao momcad Dinama dok je bio trener a sto ga je Mamic Sjebao to je vec nesto drugo.VAHA LEGENDA ........!!!!!!!!!

  • sosqe 12.07.2011.

    najbolji trener u hnl-u ikada..i zato nemojte srat..da je on ostao i jos sa onim ludim kondicijskim trenerom komesom pa mi igramo ligu prvaka siher,jer to je strucnjak,a sad sad bute vidjeli strucnjaka na djelu.njemu bu ibanez i chago prva opcija jos mu sam fali onaj carlos..nikad taj nebu trener ni do koljena vahi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare