To je to što me zanima!

Valdésa nisu pozvali čak ni na Unitedovu humanitarnu večeru

Nepozivanje mog muža na akciju 'United4Unicef' posljednja je stvar koju očekujete od jednog od najvećih klubova kao što je United, napisala je Valdésova supruga...
Vidi originalni članak

Čini se da Víctor Valdés (33) ni po kojem kriteriju, osim ugovoru koji mu važi još mjesec dana, nije igrač Manchester Uniteda. Rezervnog golmana "crvenih vragova" klub nije pozvao ni na humanitarnu večeru za Unicef, što je razljutilo njegovu suprugu Yolandu Cardonu.

"Nepozivanje mog muža na akciju 'United4Unicef' posljednja je stvar koju očekujete od jednog od najvećih klubova na svijetu kao što je Manchester United. Humanitaran događaj uvijek je humanitaran", napisala je Yolanda na Instagramu uz fotografiju igrača Uniteda s večere kojom su prikupili oko 230.000 funti, što je manje od tjedne plaće Waynea Rooneyja.

Louis van Gaal izbacio je Valdésa iz prve momčadi u srpnju, kad je Španjolac navodno odbio nastupiti za rezervnu momčad "crvenih vragova". Oduzet mu je i broj dresa, propao je njegov transfer u Beşiktaş pa samo očekuje prijelazni rok da pokuša pronaći novu destinaciju.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Marko Pejić 02.12.2015.

    mozda su de gea i Romero imali kakav plan ahahhahahahhahahahahhahahaha

  • sačuvaj bože patika 01.12.2015.

    dubra jela

  • Jat Masin 01.12.2015.

    Nije mi ga zao bas ni malo,trava nije zelenija negdje dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare