To je to što me zanima!

Valencia je spustila BATE na zemlju, Bayern svladao Lille

Nakon što je šokirao Bayern, bjeloruski BATE nije uspio iznenaditi i Valenciju. Španjolci su slavili 3-0 hat-trickom Soldada. Bavarci su s 1-0 slavili u Francuskoj
Vidi originalni članak

Prva dva kola bjeloruski BATE Borisov proživljavao je europsku bajku. Počelo je uvjerljivim slavljem kod Lillea, a onda je šokirao europskog doprvaka Bayerna u 'svojem dvorištu' u ulozi izrazitog autsajdera. O jeftinoj bjeloruskoj momčadi počelo se pričati kao najugodnijem iznenađenju Lige prvaka, no u utorak navečer grubo ih je prizemljila Valencia.

BATE je pretrpio prvi i uvjerljivi poraz od španjolske momčadi 3-0 na svojem terenu. Domaćinu je presudio Roberto Soldado, koji ih je sam svladao hat-trickom. Prvi gol zabio je u prvoj minuti sudačke nadoknade iz penala, a ostatak je 'utrpao' u nastavku. Samo deset minuta u drugom dijelu trebalo je da Španjolcima donese vodstvo 2-0, a konačni rezultat je u 69. minuti.

Mandžukiću 90 minuta u minimalnoj pobjedi kod Lillea

Bavarski gigant Bayern nakon debakla protiv BATE Borisova nije imao pravo na kiks protiv najlošije momčadi skupine F Lillea. U Francuskoj, minhenski je klub došao do minimalne pobjede 1-0, koju je donio Thomas Müller iz penala u 20. minuti. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao te se Bayern ponovno uključio u neizvjesnu borbu za vrh skupine. Trenutno tri momčadi - BATE, Valencija i Bayern imaju po šest bodova, jedino je Lille ostao na 'nuli'.

Mario Mandžukić odigrao je cijelu utakmicu za Bavarce te je u 70. minuti zaradio žuti karton.

Liga prvaka, 3. kolo:

Skupina F:

Bate Borisov – Valencia 0-3 (Soldado 45+1, 55, 69)

Lille – Bayern 0-1 (Müller 20 – 11 m)

Redoslijed: 1. Valencia 6, 2. BATE Borisov 6, 3. Bayern 6, 4. Lille 0

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Krumpir 24.10.2012.

    Lille - Bayern ,jedna od najdosadnijih utakmica koje sam gledao u zadnje vrijeme -.- ,al nema veze 3 boda su tu :D

  • Tazz 24.10.2012.

    valencia <3

  • pepelefuj 24.10.2012.

    nije manđo zaradio žuti karton nego puno eura

Komentiraj...
Vidi sve komentare