To je to što me zanima!

Valencia nudila 12, Hajduk i Kalinić traže 15 mil. eura

Glasnogovornik Hajduka potvdio sastanak čelnih ljudi Hajduka sa predstavnicima Valencie u vezi transfera Nikole Kalinića u vodeći klub Primere
Vidi originalni članak

Predstavnici Valencije na čelu s dopredsjednikom Fernandom Gomezom dva puta su se početkom tjedna u Splitu sastali s predsjednikom Hajduka Perošem, direktorom Fiorentinijem i odvjetnikom Radovanijem, te im ponudili 7 milijuna eura za otkup Kalinićeva ugovora. Na službenom sastanku u Hotelu Lav, te večeri u restoranu Lučica, bio je i Kalinićev savjetnik Erceg.
- Došli su na vlastitu inicijativu, saslušali smo njihovu ponudu i odbili je - rekao je Peroš i dodao kako im je otkrio uvjete pod kojima bi Hajduk pustio Kalinića.
Saznali smo kako će Valencija poslati “podebljanu” ponudu. Gonzales je imao ovlasti ponuditi ukupno 12 milijuna eura, 7 Hajduku i 5 Kaliniću za petogodišnji ugovor, no procjenjuje se kako će ukupan transfer morati “preskočiti” 15 milijuna eura.
- Valencija je veliki i atraktivan klub, no konačna odluka je na Hajduku - rekao je Kalinić.

KALINIĆ NOVI ŠUKER
O Kaliniću AS piše u superlativima i navodi da ga u Hrvatskoj nazivaju “novim Šukerom”, te spominje izjavu Slavena Bilića, koji splitskog napadača naziva “budućnošću hrvatskog nogometa”. Također se navodi podatak da je Kalinić vodeći strijelac HNL-a s 10 golova, te da je bio član reprezentacije na Euru, gdje je u utakmici protiv Poljske zaigrao u drugom poluvremenu. (ts)

Idi na 24sata

Komentari 21

  • thoMPson 23.10.2008.

    iako sam zestoki hajdukovac, ogorcen sam ovakvim budalastinama! drago gabrić ima 3000kn misecno, a trce 20km vise i igra 38 puta bolje od kalinica! tip je da 6 golova iz penala, to je moga i pandža, pa bi bio najbolji strijelac lige!! a ona 4 iz igre su mu servirali ibričić, gabrić i ostali šta trču i trse se za njega dok on ladi yaya po terenu! to triba potrat a ne prodat! uzmi pare dok ti iko još išta nudi jer vjerojatno ti iz valencije nisu ni pogledali snimku nijedne njegove utakmice. za te pare mogu dovest 10 igraca koji su bolji duplo od kalinića. kao poklon, neka pošalju u valenciju s njim i bušića, a i bartolovića, u znak zahvale. od njih nikakve koristi nikad nije bilo niti će ikad bit.

  • nix_zgd 22.10.2008.

    tog antitalenta ne bi stavio u 3. zagorsku ligu

  • crespo1607 22.10.2008.

    1 strijelac lige,haha??koliko penala je dosuđeno za hajduk..................smijesno

Komentiraj...
Vidi sve komentare