To je to što me zanima!

Valencia prešao u Everton pa kritizirao Bilića: Ovdje je teže

Prošle sezone u West Hamu morao sam se naviknuti igrati na poziciji krila. Bilo mi je teško jer to nije moja prirodna pozicija i ne osjećam se dobro na njoj, kritizirao je Valencia Bilićev odabir
Vidi originalni članak

Ekvadorski reprezentativac i nogometaš West Hama Enner Valencia stigao je na posudbu u Everton kod Ronalda Koemana. Napadač je stigao na posudbu uz opciju otkupa ugovora za 17 milijuna eura. Prije par sezona bio je jedan od ključnih igrača 'čekićara', a otkad je stigao Slaven Bilić nije se baš naigrao, a zabio je svega osam golova.

- Prošle sezone u West Hamu morao sam se naviknuti igrati na poziciji krila. Bilo mi je teško jer to nije moja prirodna pozicija i ne osjećam se dobro na njoj - kritizirao je Valencia Bilićev odabir da igra na poziciji krilnog napadača.

Kaže kako je sada puno sretniji.

- Veoma sam sretan što sam ovdje - rekao je Valencia za Everton TV pa nastavio:

- Ovo je sjajan klub sa sjajnim navijačima i želim biti na terenu sa svojim suigračima. Uživao sam na treninzima s novim suigračima, a moram reći da su treninzi puno teži za razliku od mojeg prošlog kluba. Imao sam ponude i drugih klubova, ali odlučio sam doći ovdje - zaključio je napadač.

Teško da bi se naigrao u West Hamu ove sezone pošto je hrvatski stručnjak doveo Simonea Zazu iz Juventusa, Andrea Ayewa iz Swanseaja kao i Jonathana Callerija iz Deportiva Maldonada. Tu su još otprije Andy Carroll, Ashley Fletcher i Daifra Sakho.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • jmdelpotro 16.09.2016.

    Ja bih samo ovdje spomenuo njegovog starijeg brata, Antonia. Znači taj čovjek, dokapetan Uniteda(nerijetko i kapetan) je jedan od najpodcjenjenijih sportaša na kugli Zemaljskoj. Kakva bekčina, krilo bilo šta da igra. Zadnji duel izgubio u pionirima. Al dobro, valjda zivi mirnim zivotom pa ga se medijski ne pumpa. Stup/zid.

  • hej dude 16.09.2016.

    a baš me zanima šta će igrati u Evertonu..pokraj Lukakua sigurno neće imati mjesto u špici, a čini mi se da Everton isto igra s jednim napadačem i krilima

  • 16.09.2016.

    Slaven "Nula trofeja" Bilić je trenerski neznalica i nije čudo da ne zna postaviti igrače na pravo mjesto, jedva čekam subotu i radujem se idućem porazu mucavog klauna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare