To je to što me zanima!

Valencia snimala u derbiju i još dvoji - Mandžo ili Kale?

Budući da planiraju unovčiti Davida Villu, klub sa Mestalle traži mlade napadače koje bi doveli već na zimu ili najkasnije na ljeto. U igri je HNL-dvojac
Vidi originalni članak

Uz predstavnike Bayerna, Ajaxa, Celtica, Šahtara, PSV-a te Bayera, derbi na Maksimiru gledali su i skauti Valencije. “Šišmiši” navodno već mjesecima snimaju dvojicu najperspektivnijih hrvatskih napadača, reprezentativce Nikolu Kalinića te Marija Mandžukića.
Lokalni mediji (primjerice, portal valenciahui.com) već prije petnaestak dana prenijeli su kako se klub s Mestalle ozbiljno zanima za Mandžukića i Kalinića. Valencia bi jednog od njih dvojice htjela možda već ove zime, najkasnije idućeg ljeta jer namjeravaju napokon unovčiti Davida Villu.
Za transfere je zadužen potpredsjednik kluba Fernando Gomez.
U igri su i Brazilci Gilherme Milhomem iz Cruzeira te Keirrison de Souza zvani “K9” iz Coritibe.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • davorika 23.09.2008.

    ma kakva su to sranja!!!!! koji manđukic ili kalinic!!! pa valencija ima malo vece ambicije!!!! nek ova dvojca igraju u HNL-u, za drugo i nisu!!!!

  • kika_gnc 22.09.2008.

    meni je mario punoooo bolji od kalinića....al ipak ne bi htjela da ode iz dinama....

  • crespo1607 22.09.2008.

    navodno manchester und zeli dovesti bojana vrucinu za 70 000 000,ali roman salje privatni avion po njega i daje 80 000 000 i drogbu u zamjenu???navodnoooooo.za njih je vrucina obojicu izmislio nogomet.taj manđukic je odbio ladica i repku i takve treba proglasiti drzavnim neprijatelje,kao i onog sharbinija.bilicu ti gledas samo interes svoj stimcev,mamicev,a ne drzavni.igrac je koji iz malog kluba kao slaven,osijek,varteks da preko 20 golova,a ne manđukic,balaban koji daju u dinamu.to bilicu nije isto???nazalost ti iz malih klubova nikad nije ni dobio poziv u repku,a vjerujem da je da bi takvi dali od sebe 120 posto da se dokaze.kod nas je sve korumpirano pa tako i nogomet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare