To je to što me zanima!

Valencia u finišu izborila Ligu prvaka, Getafe i Sevilla u EL

Sve je u La Ligi poznato. Valencia je u zadnjem kolu pobijedila Valladolid 2-0 i zadržala Ligu prvaka, a Getafe i Sevilla idu u skupine Europske lige. Iz lige ispadaju Girona, Huesca i Rayo Vallecano
Vidi originalni članak

Nogometaši Valencije izborili su plasman u Ligu prvaka nakon što su u susretu posljednjeg kola na gostovanju pobijedili Real Valladolid sa 2-0, dok će Getafe i Sevilla igrati u Europskoj ligi.

Barcelona je odavno osigurala naslov prvaka, a madridski klubovi Atletico i Real plasman u Ligu prvaka. Za posljednju kartu za 'Champions League' borili su se Valencia, Getafe i Sevilla, a na koncu su slavili 'šišmiši'.

Valencia je jedina sama o sebi odlučivala. Bilo kakva pobjeda u Valladolidu donosila joj je četvrtu poziciju. Na koncu je momčad trenera Marcelina pobijedila sa 2-0 golovima Carlosa Solera (36) i Rodriga (52).

Getafe je odigrao 2-2 protiv Villarreala, dok je Sevilla kod kuće pobijedila Athletic Bilbao sa 2-0 no to im nije bilo dovoljno. Marko Rog je za Sevillu igrao prvo poluvrijeme. 

Getafe i Sevilla su okončali sezonu sa po 59 bodova, no Getafe je bolji u međusobnom skoru, pa je osvojio peto mjesto.

U ranije odigranom susretu Levante i Atletico Madrid su odigrali 2-2, a Nikola Kalinić nije nastupio za goste.

Girona se porazom od Alavesa oprostila od lige. Izgubili su 2-1 i tako se priključili Huesci i Rayo Vallecano koji su svoje karte za drugu ligu 'osigurali' ranije.

Real Madrid i Barcelona zaključit će sezonu u nedjelju. "Kraljevi" dočekuju Betis (12 sati), a prvak gostuje kod Eibara (16:15).

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Dame Dolla 19.05.2019.

    Sevilla i EL? Ne ide nekako jedno s drugim 😆..

  • Istjerivacpravde 18.05.2019.

    Šteta baš sam se nadao da će Getafe u lp ali eto dobra im je i el

  • 18.05.2019.

    Vrijeme je da neki seik kupi Valenciu

Komentiraj...
Vidi sve komentare