To je to što me zanima!

Valjda će nogomet biti bolji: Himnu Eura piše David Guetta

Osim himne, 47-godišnji će Francuz raditi cjelokupni 'glazbeni identitet prvenstva', točnije apsolutno sve što će proizvoditi bilo kakve zvukove za vrijeme Eura 2016.
Vidi originalni članak

Europsko nogometno prvenstvo očekuje nas sljedeće godine u Francuskoj, a Uefa je za glazbenu podlogu jednog od najvećih nogometnih turnira na svijetu angažirala i popularnog DJ-a Davida Guettu, koji bi trebao napisati himnu Eura. 

Pjesma će biti objavljena uoči prvenstva, a Guetta će nastupiti na svečanom otvaranju u lipnju 2016. na stadionu Stade de France. Osim himne, ovaj će 47-godišnji Francuz raditi cjelokupni 'glazbeni identitet prvenstva', točnije apsolutno sve što će proizvoditi neke zvukove za vrijeme europske nogometne smotre, proizaći će iz njegovog kompjutora.

- Glazba i nogomet idu ruku pod ruku u smislu slavlja i uživanja. Dat ću sve od sebe da ovaj Euro bude najbolji i najupečatljiviji dosad - rekao je Guetta, no neće biti dobro ako ćemo veličanstveni nogometni događaj pamtiti samo po njegovoj glazbi. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Gootfried 11.06.2015.

    Dobro hvala bogu komentari su normalni i pozitivni. Mislim si koji k* sa tim konstantnim vrijedjanjem dance/house musike. Najvaznije da su pjesme do sada bile vrhunske, pa ce guetta to maximalno sjebat, eee moji hejteri -.-

  • šteta 11.06.2015.

    ma nema bolje himne od Shakirine SP 2010,odlična pjesma

  • schulz_1 10.06.2015.

    imamo mi himni za izvoz, svaka seljačina se bude primila mikrofona

Komentiraj...
Vidi sve komentare