To je to što me zanima!

Valjda nije uvrijeđen zbog izmjene, Anti je izlog u Milanu

Hajduk i Zadar nizali su prekršaje na terenu, ali i na tribinama su čelnici obaju klubova zaslužili koji žuti karton. Sinovčić je održao bećanje, odbor nije bio u loži
Vidi originalni članak

Vanjski suradnik Zadra Reno Sinovčić najavio je kako čelnike Hajduka neće primiti u svečanu ložu i riječ je održao, pa su uoči utakmice Predsjednik Brbić, te članovi Nadzornog odbora Branka Ramljak i Ante Majić morali na tribine.

Jednako negostoljubivi bili su i igrači Zadra koji su već u 16. minuti poveli golom Jolića i činilo se kako će to biti još jedno promašeno gostovanje Hajduka u Zadru. No pred kraj prvog poluvremena Oremuš je pronašao Vukušića u kaznenom prostoru domaćina i najbolji strijelac Hajduka je poravnao na 1-1.

U drugom dijelu igra Zadra se raspala. Krstičević je Vukušića povukao na klupu i u igru gurnuo Ivana Vukovića koji je donio preokret. U samo dvije minute Hajduk je preko Caktaša i Andrijaševića povisio na 3-1, a pred kraj susreta Ćurjurić smanjuje iz slobodnog udarca, da bi konačnih 4-2 postavio Vuković iz kontre.

- Ovo je nogomet koji vraća publiku na tribine. I nadam se da će se ova lijepa priča i još ljepša kohezija naših igrača i navijača nastaviti - kazao je trener Hajduka Mišo Krstičević koji je vađenje Vukušića objasnio željom da ga odmori uoči gostovanja u Milanu.

- Vukušića sam izvadio jer je njegov izlog u Milanu, a ne u Zadru, nije bio povrijeđen, nadam se da nije ni uvrijeđen.

Vukušić se nasmijao na trenerove riječi i rekao kako mu je drago zbog pobjede, dobre igre i gola, a što se tiče zamjene:

- Volio bih da sam ostao u igri i zabio još koji gol, ali ne želim komentirati trenerove odluke, ja sam kapetan i moram biti primjer drugima.

Trener domaće momčadi Zebić kazao je kako je Hajduk bio življi i brži te da su obje momčadi odigrale utakmicu bez obrane.

- Trebat će dosta vremena da posložimo naše redove, odigrali smo dobro, ali ne dovoljno da iz ove utakmice nešto izvučemo.

Premda su odnosi čelnika Hajduka i Zadra očito zahladili direktor Josip Bajlo poželio je Hajduku da odigra što kvalitetniju utakmicu protiv Intera u Milanu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • SpužvaBob 06.08.2012.

    bilo bi fino kad bi se sve utakmice igrale bez obrane, bilo bi više golova i bilo bi dobro da netko smisli bilo kakva pravila da jednostavno tekma ne može proći bez 2-3 gola

  • redondo 06.08.2012.

    evo sad sam pogledao sažetak na max tv.mogu vam reći da je zadar imao super prilike i prećku i još dobrih šansi je imao,ispada lagana pobjeda hajduka ali morali su se dobro potruditi

  • renovatio 06.08.2012.

    pod hitno se rješit vukušića

Komentiraj...
Vidi sve komentare