To je to što me zanima!

Valjda se kockasti neće na njih ugledati: Gruzija dobila 'mlade'

Na stadionu Hrvatskih vitezova u Dugopolju pred 1000 gledatelja bolja je bila Gruzija 1-0. Jedini gol u petoj minuti postigao je Tarknišvili. Grozan početak kvalifikacija
Vidi originalni članak

Mlada hrvatska vrsta do 21 godine, porazom je startala u kvalifikacije za Europsko prvenstvo. Na stadionu Hrvatskih vitezova u Dugopolju pred 1000 gledatelja bolja je bila Gruzija 1-0. Jedini gol u petoj minuti postigao je Tarknišvili koji je odbijanac naše obrane topovskim udarcem s 25 metara 'zakucao' u mrežu. 

Nedugo potom, nebo nad Dugopoljem se otvorilo, 30-ak minuta padao je pravi proljetni pljusak koji je teren pretvorio u baru. Po takvom travnjaku bilo je nemoguće kombinirati, a Gruzijci su se pametno zatvorili i čuvali rezultat. Tek pred kraj utakmice izabranici Ive Šuška zaprijetili su preko Čopa i Vukušića, ali je njihove udarce ukrotio sigurni golman Bakaritdze.

- Težak teren onemogućio je našu igru, ali treba priznati da mi nismo bili pošteni ni prema izborniku niti gledateljima koji su nas došli bodriti. Nismo smjeli ovako ući u utakmicu - rekao je Arijan Ademi.

Izbornik Šušak nije bio od velikih riječi.

- Gruzija je iskoristila priliku koju je imala. Ne vjerujem u prokletstvo Gruzije. Nisu u europskim okvirima velika momčad, ali dobro rade i puno ulažu. Nogomet nekad nije 100 posto pošten, dogodi se da izgubi bolja ekipa, kao što je danas bio slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • krush_leen 04.06.2011.

    a izgubili u prosle godine od cipra u koprivnici pa su prvi bili u skupini

  • kodakisemoguisprat 03.06.2011.

    kao prvo mamić je smijenio ladića i doveo šuška tako da čisto sumnjam da bi mamić dozvolio šušku da forsira igrače hajduka ako nisu najbolji. kao drugo ne treba sve odma sve gledat crno jer smo i prošle kvalifikacije započeli porazom kući od cipra. kao treće pa ne možemo u svakoj generaciji biti uspješni pa nema nas 20 milijuna a niti imamo uhodani sustav kod "proizvodnje" mladih igrača.

  • bongonjera 03.06.2011.

    ma taj Šušak bi upropastio i Barcu.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare