To je to što me zanima!

Valverde o budućnosti Rakitića u Barci: A što da vam kažem?

Barcelona je na gostovanju kod Osasune uzela tek bod (2-2). Aktualni prvaci Španjolske imali su 2-1, ali Torres je u 81. minuti zabio za remi. Naš Ivan Rakitić nije ušao u igru, kao ni protiv Betisa
Vidi originalni članak

Što želite da vam kažem? Prošle godine on je igrao a Nelson (Semedo) bio je na klupi. Drugi dan je Nelson odigrao dobro i ostao u momčadi, a Sergi Roberto je igrao u sredini. Imamo mnogo opcija za odabrati, rekao je trener Barcelone Ernesto Valverde o neigranju hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića (31) u prvim kolima La lige.

Nakon što je u prvom kolu Raketa protiv Bilbaa odigrao 45 minuta, protiv Betisa i Osasune ostao je na klupi. Spominjalo se kako su ga čelnici Barcelone nudili PSG-u kao dio transfera Neymara u Barcelonu.

- To je dobro pitanje, ali bilo tko iz momčadi bi mogao otići. Tržište ne utječe na moje odluke, a mislim da će nam Ivan dobro doći u utakmicama. Koristit ću ga. Biram igrače ovisno o utakmici- rekao je trener Barcelone.

Prijelazni rok traje do ponedjeljka, a zainteresiranih za usluge Ivana Rakitića ima. Pitanje je hoće li Barcelona pristati na prodaju ili posudbu hrvatskog veznjaka koji je završio na klupi ili će Rakitić svoju priliku morati čekati s klupe 'blaugrane'.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • usvakomkukoljuimazita 02.09.2019.

    Raketa je doktor nogometa !

  • Mentalni Gimnastičar 01.09.2019.

    Da Roberto nije iz La Masije igrao bi u Lokomotivi. Strašno kako ga non stop guraju a dečko nije na toj razini.

  • Zlatan 10 01.09.2019.

    Ja bih ga zakovao na klupu da sam na njegovom mjestu, oce mali da suta po klupi sve nakon sto je bio zamjenjen protiv Liverpoola

Komentiraj...
Vidi sve komentare