To je to što me zanima!

Valverde pod istragom. Teško će proći nekažnjeno zbog napada

Valverde je ove sezone odigrao 48 utakmica za Real Madrid u svim natjecanjima, ali prijeti mu kazna od komisije španjolske lige nakon što je napao protivničkog igrača i udario ga šakom u glavu
Vidi originalni članak

Nogometašu Real MadridaFedericu Valverdeu (24), prijeti kazna nakon što je sačekao protivničkog igrača Alexa Baenu na parkingu nakon utakmice i udario ga šakom u glavu. 

Incident se dogodio nakon 28. kola španjolskog prvenstva. Španjolski mediji navode da je Baena na terenu spominajo Valverdeovu suprugu Mine Bonino, koja je u siječnju imala probleme s trudnoćom. 

Komisija pokrenula postupak

Komisija La Lige jutros je pokrenula postupak protiv Valverdea u kojem će odrediti kakvu će kaznu dobiti nogometaš 'kraljevskog kluba'. Članovi komisije saslušat će obje strane nakon čega će odrediti kaznu. Zanimljivo je što Villarreal nije uručio prigovor ligi, već je slučaj otvorio odjel zadužen za borbu protiv nasilja na nogometašima.

DOBIO ŠAKOM U GLAVU VIDEO Ovako izgleda lice igrača kojeg je napala zvijezda Reala

Marca navodi da bi Valverde mogao biti suspendiran u rasponu od četiri do čak 12 utakmica. Međutim, očekuje se da će istraga trajati najmanje mjesec i pol dana, tako da će moguću kaznu Valverde odraditi tek sljedeće sezone.

Valverde ima sreće...

Real Madrid smatra da je pozitivno što je slučaj došao u ruke komisije lige, navodi Marca. Naime, prema novom sportskom zakonu, Valverde je mogao dobiti i do šest mjeseci suspenzije da ga je Baena tužio policiji.

Valverde je ove sezone na učinku od 12 golova i pet asistencija u 46 nastupa za Real u svim natjecanjima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare