To je to što me zanima!

Valverde: Rakitić nam je jako važan, još je dio naše momčadi

Posljednjih se dana nagađalo je li Barcelona ponudila 31-godišnjeg hrvatskog reprezentativca francuskom prvaku PSG-u u zamjenu za napadača Neymara, a ponovno je o svemu pričao i trener Barce
Vidi originalni članak

Trener španjolskog nogometnog prvaka Barcelone Ernesto Valverde rekao je kako se nada da će hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić i dalje biti važan dio njegove momčadi potvrdivši kako ostaje u klubu.

- On je važan igrač, to je bio u ove posljednje dvije godine, a nadamo se da će to i dalje biti. U ovom trenutku on je igrač naše momčadi - izjavio je Valverde na konferenciji za medije uoči početka prvenstva koje za Katalonce kreće gostovanjem kod Athletica u Bilbau u petak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ne želi u Pariz

Posljednjih dana nagađalo je li Barcelona ponudila 31-godišnjeg hrvatskog reprezentativca francuskom prvaku PSG-u u zamjenu za napadača Neymara. U medijima se spominjala zamjena dvojice igrača i novac za Neymara. U utorak navečer novine Mundo Deportivo sa sjedištem u Barceloni izvijestile su da Rakitić ne želi u Pariz, da ga Barcelona ne namjerava ondje poslati i da PSG nije poslao nikakvu ponudu za njega.

Rakitićev zastupnik Arturo Canales odbio je odgovoriti na upit.

Otkada je Valverde sjeo na klupu u ljeto 2017. godine Rakitić je igrač s najviše nastupa za Barcelonu. Od dolaska u klub 2014. godine Barcelona je s Rakitićem osvojila sve naslove prvaka osim godine 2017. kada je pehar završio u vitrini Real Madrida.

Rakitić je 22. srpnja s konferencije za medije poručio da ne razmišlja o napuštanju Barcelone napomenuvši kako je ove sezone cilj momčadi osvajanje svih natjecanja. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Roberto Barcello 16.08.2019.

    Nebi ni ja htio ići iz Barcelone da sam na njegovom mjestu! Na jednu ruku ga razumijem,ali šta uradit ako te klub vise ne želi kao prije? Na silu se ne može ostat

  • 16.08.2019.

    Rakitic je vrhunski igrac. Prepodcijenjen gdje god igra. Na svjetskom se uopce nije pricalo o njemu kao o modricu a oba su bila podjednako dobra. Ista stvar je u barceloni. Uvijek svi drugi dobiju zasluge a rakitica nitko ne sljivi 2 posto a on uvijek odradi svoj poso na vrhunskom nivou

  • 16.08.2019.

    barcelona ga ne zeli nek ode

Komentiraj...
Vidi sve komentare