To je to što me zanima!

Van Basten od ljeta na klupi minhenskog Bayerna?

Aktualni nizozemski izbornik najavio je kako će se s te pozicije povući nakon Europskog prvenstva, a Hitzfeld je sve bliže odlasku iz Münchena...
Vidi originalni članak

Sve je izvjesnije da će Otmar Hitzfeld na kraju tekuće sezone napustiti klupu Bayerna. Nakon katastrofalne prošle sezone Bayern je napravio veliki korak naprijed, vodeća je momčad Bundeslige, no 58-godišnji Švicarac nije u idealnom položaju. Bavarski velikan ne izgleda kako bi trebao po zamislima njegovih čelnika i sve češće se pojavljuju špekulacije o Hitzfeldovu nasljedniku.
Njemački mediji s klupom Bayerna povezuju aktualnog nizozemskog izbornika Marca van Bastena. Nizozemac je navodno prva opcija Bayernova sportskog direktora Ulija Hoenesa. U prilog realnosti ove opcije ide i Van Bastenova najava kako će se povući s izborničkog mjesta nakon Eura.
Problem bi možda mogla biti činjenica da u Bayernu igra Mark van Bommel. Bivši veznjak Barcelone je u lošim odnosima s Van Bastenom, zbog kojega se i povukao iz reprezentacije... No dođe li klub u 'ili-ili' situaciju, nije nemoguće da Van Bommel na ljeto krene u potragu za novim klubom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare