To je to što me zanima!

Van der Vida! Paradom obranio gol, dobio crveni i skrivio penal

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Domagoj Vida isključen je u 29. minuti susreta 8. kola turskog prvenstva u 2-2 remiju Bešiktaša na gostovanju kod Konyaspora
Vidi originalni članak

U nedjelju je kompletirano osmo kolo turskog nogometnog prvenstva, a posebno zanimljiv bio je susret između Konyaspora i Bešiktaša za kojeg nastupa naš Domagoj Vida

Utakmica je završila neodlučeno (2-2), a stoper hrvatske reprezentacije zaradio je crveni karton u 28. minuti kada je poput golmana rukom spriječio loptu da uđe u gol. 

Video pogledajte >>>OVDJE<<<.

Glavni sudac je bez dvojbe pokazao crveni Vidi, a Konyaspor nagradio penalom kojeg je iskoristio Yatabare za 1-0. Međutim, Bešiktaš je čak i s igračem manje došao do preokreta golovima Lovea i Lensa u 79., odnosno 80. minuti.

Iako se činilo kako će Bešiktaš na gostovanju kod Konyaspora doći do punog plijena, to se nije dogodilo. Hurtado je u trećoj minuti sudačke nadoknade domaćima spasio bod.

Treći Bešiktaš sada ima 15 bodova, kao i drugi Istanbul BB te četvrta Kasimpasa, dok je Konyaspor sedmi sa 12 bodova.

Ranije u nedjelju suparnik zagrebačkog Dinama Fenerbahče je na svom stadionu odigrao 0-0 protiv Istanbul BB-a i sada zauzima 15. mjesto s osam bodova.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Captain Obvious 08.10.2018.

    Samo da nije toliko raširio ruke još ne bi ni bio penal jer je okrenuo glavu i uopće nije gledao gdje lopta ide. Njega je lopta pogodila u ruku a ne on rukom skinuo loptu. Ali penal je bio, što je tu je.

  • pulizg 08.10.2018.

    Pa kaj nije Vida u liverpoolu

  • aavent 08.10.2018.

    Bolje da njega stave na gol nego Kariusa

Komentiraj...
Vidi sve komentare