To je to što me zanima!

Van Dijk: Cristiano nije došao? Nisam znao da je i on kandidat

Cristiano nije ušao u dvoranu nego čekao u autu do trenutka u kojem mu je trebalo uručiti 'MVP Serie A', a onda izašao iz limuzine s tjelohraniteljima koji su baterijama svijetlili u kamere
Vidi originalni članak

Prošle godine nije došao čestitati Luki Modriću, ove godine nije došao čestitati Leu Messiju... Cristiano Ronaldo se, izgleda, na dodjelama nagrada pojavljuje samo ako su glavne nagrade - za njega.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U ponedjeljak navečer nije bio u Parizu dok je Messi primao Zlatnu loptu. Bio je u Italiji gdje su na programu bile 'Serie A awards' jer je znao da će dobiti nagradu za najboljeg igrača talijanske lige.

A i na Apeninima je napravio cirkus taštine. Nije sjeo u dvoranu nego čekao u autu do trenutka u kojem mu je trebalo uručiti 'MVP Serie A', a onda je izašao iz limuzine zajedno s tjelohraniteljima koji su baterijama svijetlili u kamere?!

LUKIN NASLJEDNIK Modrić Messiju uručio Zlatnu loptu, šestu za čarobnjaka Lea!

U francuskoj metropoli nizozemski je stoper Virgil van Dijk primio nagradu kao drugi nogometaš svijeta, na pozornici rekao kako su 'Messi i Cristiano toliko dobri da to nije prirodno', ali na crvenom tepihu bio je 'otrovniji'.

Naravno da su svi primijetili kako Portugalca nema u Parizu, a kada je van Dijku upućeno pitanje 'Kako bi se osjećali kada se Cristiano Ronaldo, jedan od vaših rivala za Zlatnu loptu, uopće ne bi pojavio na dodjeli?', Liverpoolov kolosalni stoper samo se nasmijao:

- Cristiano? Nisam znao da mi je i on konkurencija! - izjavio je van Dijk pa uz osmijeh sa suprugom pod rukom odšetao u Theatre du Chatelet.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Real_manCro 03.12.2019.

    Vuko si kantice po pijesku kad je Ronaldo osvajao zlatne lopte,pobijedio te u finalu LP i Lige nacije.Sve jasno odakle izlaze frustracije.

  • 03.12.2019.

    ronaldova karijera na vrhunskoj razini traje već 15 godina, a van dijkova zadnje 2 sezone...ne znam što si je umislio

  • BarneyStinsonNPH 03.12.2019.

    Di si bio stakoru dok je Ronaldo dominirao svijetom . Pokazi malo postovanja prema legendi . Covjek ima 34 godine , normalno da nece biti dominantan kao prije

Komentiraj...
Vidi sve komentare