To je to što me zanima!

Van Gaal je postavio kamere kojima prati svaki korak igrača

Novi trener Manchester Uniteda želi imati sve pod kontrolom te je naredio da se postave kamere u trening-kampu u Carringtonu kako bi mogao pratiti svoje igrače
Vidi originalni članak

Louis van Gaal (62) tako će u svakom trenutku moći provjeriti gdje su i što rade igrači, pridržavaju li se njegovih uputa, a poseban će kompjutorski program prema izrazu lica pojedinih nogometaša prepoznavati tko je umoran, nezadovoljan, ljutit...

Kamere nisu jedina novina u Manchesterovu kampu, preinake koje je naručio Van Gaal stajat će više od tri milijuna eura. Prvo će na terenu za treninge ugraditi reflektore, a potom i travu koja je identična onoj na Old Traffordu.

Van Gaal inzistira na tome da na terenu budu 22 igrača, sve više od toga mu stvara gužvu, a svi koji će biti u kampu moraju objedovati zajedno barem dvaput dnevno kako bi se razvio momčadski duh. Igrači će dobiti i specijalne "tube" za odmor. U njima će imati sav potreban komfor, ali i uvjete za oporavak poput terapija kisikom, a liječnici će uz pomoć postavljenih senzora pratiti njihove otkucaje srca, tlak, disanje.

- Moramo vratiti pobjednički duh u momčad što prije - napominje Louis van Gaal.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Maldini3 21.07.2014.

    Perfekcionista. Man Utd sigurno u Ligi Prvaka dogodine, a za ostalo ne znam,,,

  • strmi007 21.07.2014.

    kao da se za rat pripremaju

  • geonosian2912 21.07.2014.

    Čuj posebne kamere će prepoznavati kako se koji igrač osjeća,imat će posebne tube za odmor,još malo pa će roboti zamijeniti igrače,kao u onoj Nike reklami.

Komentiraj...
Vidi sve komentare