To je to što me zanima!

Van Gaal: Luca Toni može početi tražiti novi klub...

Otkako je sjeo na klupu Bayerna početkom sezone, odnos između trenera Louisa van Gaala i talijanskog napadača Luce Tonija nije bio najbolji
Vidi originalni članak

Velik dio dosadašnjeg dijela sezone Toni je proveo u redovima druge Bayernove momčadi, a u posljednje je vrijeme javno kritizirao trenera Van Gaala i njegove trenerske metode, te je inzistirao na transferu.
- On sam je rekao da želi otići. U tom slučaju, mislim da si može početi tražiti novi klub. Sigurno je da će klub donijeti konačnu odluku, ali i ja imam nekog utjecaja na cijelu priču – rekao je Van Gaal, koji inzistira da se Toni ponaša neprofasionalno.
- Svi igrači imaju svoje prilike, ali svi moraju udovoljiti zahtjevima koje je Bayern postavio, a jedan od njih je profesionalizam – zaključio je Van Gaal, kojem je i samome pozicija u klubu klimava, budući je Bayern tek na sedmom mjestu bundesligaške ljestvice nakon 13 kola, a prijeti mu i ispadanja iz Lige prvaka.
Toniju aktualni ugovor s Bayernom istječe u lipnju 2011. godine, a interes za njegovom kupnjom pokazali su navodno Roma, Milan i Napoli.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • spectre_1 26.11.2009.

    ma ovaj van gaal je panj..nema pojma lik šta radi..prvo otjera lucia kao ne treba mu (a lik standardan u interu),onda se ovako ponaša prema toniju koji je trpo ko nenormalan prije ozlijede..prakticki nije dobio ni šansu kod van gaala..

  • dusansk 26.11.2009.

    Meni se čini da će prije trener otići...

  • Nizozemac 26.11.2009.

    Luis nemoj ga tjerat MOLIM TE ako cuje HAJDUK ili DINAMO da je slobodan odmah ce ga kupit

Komentiraj...
Vidi sve komentare