To je to što me zanima!

Van Gaal ne planira otići: Što ga više 'pljuju', duže će ostati

Spomenimo i da je Ryan Giggs pred odlaskom iz kluba nakon 28 godina. Englezi navode kako je razlog dolazak portugalskog stručnjaka Josea Mourinha u United
Vidi originalni članak

Menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal još je jednom morao trpjeti kritike nakon poraza od Southamptona 1-0 na Old Traffordu. Bio je to deveti poraz Uniteda u sezoni i čak 18., od 34 utakmica, da nije uspio pobijediti.

Međutim, nizozemski stručnjak se ne zamara time. Ima punu podršku čelnika Uniteda i ne planira otići iz kluba.

- Louis ne odustaje. Što ga više ljudi "pljuje" to će duže ostati i raditi to što radi znajući da ima podršku svojih šefova. To je ključna točka u ovom trenutku jer otkad je došao ima odličan odnos s obitelji Glazer i sportskim direktorom Edom Woodwardom - rekao je Marcel van der Kraan, novinar De Telegraafa koji je vrlo blizak s Louisom van Gaalom.

- Povjerenje koje ima s njima omogućuje mu da nastavi. Neće odustati od posla jer svjestan je da će sav teret pasti na predsjednika i sportskog direktora. Uvijek se nosio s pritiskom dobro, a s vremena na vrijeme je izvukao iz njega ono najbolje.

Spomenimo i da je Ryan Giggs pred odlaskom iz kluba. Prije nego što je Jose Mourinho dobio otkaz u Chelseaju, Ryan Giggs je trebao biti Van Gaalov nasljednik. Engleski mediji pišu da zapošljavanjem Portugalca riskiraju gubitak Velšanina, koji je cijelu, 28-godišnju karijeru proveo u Unitedu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • onlyHR 28.01.2016.

    Giggs!!! Dajte šansu čovjeku!!

  • eddi5 28.01.2016.

    Po mom mišljenju, David Moyes nije imao baš vremena da složi momčad kako treba, iz razloga jer je to United. Tako je i s Van Gaalom. Moyes nije ime kao Van Gaal, i smatram da bi trebao ipak još jednu sezonu da dobije Van Gaal jer razumije igru ali treba da mu još vremena. Ipak se sjetimo šta je napravio sa Nizozemskom na SP, a gdje je danas ta ista momčad? Samo strpljenja, opet će United drmati Europom, jer kao zaigriženi Barcin fan, ipak fale spektakli s Unitedom.

  • Josko Celan 28.01.2016.

    možda bi ga real triba angažirat da trenira barcu jedino tako mogu nesto osvojiti!! Ili dogodine da se prijave za kutiju šibica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare