To je to što me zanima!

Van Gaal: Želim preuzeti neku jaku reprezentaciju...

'Mislim da bi svaki Nijemac bio sretan da njegova momčad postane prvak svijeta. Bez obzira odakle je izbornik', kaže Nizozemac Luis Van Gaal...
Vidi originalni članak

Louis van Gaal (58), nizozemski strateg na radu u minhenskom Bayernu, spremno je najavio da jednog dana preuzme kormilo neke jake svjetske reprezentacije. Podsjetimo da je Van Gaal tijekom karijere jedino vodio Nizozemsku, od 2000. do 2002. godine, dok je daleko veći trag ostavio u klubovima gdje je radio. Od Ajaxa i AZ Alkmaara, do Barcelone i sada Bayerna.
- Sve sam osvojio s klubovima u kojima sam radio. Želim sada nešto posebno napraviti s nekom reprezentacijom. Želim biti dio Svjetskog ili Europskog prvenstva - rekao je Van Gaal, te najavio koje su reprezentacije u njegovom objektivu:
- Njemačka bi možda bila prvi izbor. Ali, jednako bi se radovao Engleskoj ili Argentini. Španjolskoj također.
Na upit što misli o tome da Njemačka nikada u svojoj povijesti nije imala stranca na mjestu nogometnog izbornika Van Gaal je uzvratio:
- Mislim da bi svaki Nijemac bio sretan da njegova momčad postane prvak svijeta. Bez obzira odakle je izbornik.
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ace rimmer 18.03.2010.

    neka preuzme Hajduk i proba s njime nešto napravit. to će biti mjerilo

  • domagoj981 18.03.2010.

    preuzmi naaaaaas! Bilić je još prezelen! Preuzmi nas molim te da nedođe do još veće blamaže u kval. za Euro od one za Svj.!

  • Siljota 18.03.2010.

    Kaj si ti napravio u svojoj trenerskoj karijeri da si zavrijedio vodit neku jaku repku? Osvojio sa Ajaxom LP 95. ,kaj bi i moja pokojna baba osvojila sa onom generacijom. Promjenio hrpu klubova, i svigdje te sterali. Ajd Van Gaal, lupetaš gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare