To je to što me zanima!

Van Persie boluje od želučanih tegoba, vratio se Nigel de Jong

Dan uoči drugog polufinala SP-a između Argentine i Nizozemske vijesti iz tabora "Oranja" nisu ohrabrujuće. Robin van Persie nije na sto posto, trenirao je odvojeno
Vidi originalni članak

Prva napadačka igla Nizozemske pred borbu za medalje na Svjetskom prvenstvu ima problema s bolešću. Robin van Persie trpi od želučanih problema i nije trenirao s ostatkom momčadi, već po odvojenom programu.

- Ima probavnih problema, tako da je dobro bilo da ne trenira s nama - izjavio je nizozemski izbornik Louis van Gaal na konferenciji za novinare u São Paulu. Ipak, budući strateg Manchester Uniteda vjeruje da će biti spreman za igru.

Uz Van Persieja, pod znakom upitnika je i nastup desnog beka Daryla Janmaata.

Ipak, dobra vijest za sve navijače "oranja" je povratak Nigela de Jonga koji je ozlijedio prepone u utakmici osmine finala protiv Meksika. U punom pogonu su i stoper Ron Vlaar nakon oporavka od ozljede koljena te veznjak Leroy Fer kojega je mučio butni mišić.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Nishimura_Umri 09.07.2014.

    2006: Italija-Francuska 2010:Španjolska-Nizozemska 2014:Njemačka-Nizozemska nadamo se

  • Maldini3 09.07.2014.

    Ma ovo je njeSra, isto kad su njemci rekli da im je 7 igraca otrovano , a na kraju samo jablan Mertezaker nije nastupio. A veseli me povratak Nigela De Jonga, zvijer moja najdraza, pravi Davidsov nasljednik, pit bull!!!!!!!!!!!!

  • silo 09.07.2014.

    Messi??? Pa za Argentinu ne igra INIESTA

Komentiraj...
Vidi sve komentare