To je to što me zanima!

Vandalski čin u Novskoj! Razbili staklo lokalnog kluba kako bi ukrali zastavu Hajduka i Torcide

Huligan (ili više njih) razbio je staklo na ulazu u klupske prostorije Libertasa iz Novske, a od svih stvari otuđio je samo jednu stvar, zastavu Hajduka i Torcide
Vidi originalni članak

Vandalski čin dogodio se u noći s petka na subotu u Novskoj, točnije u prostorijama lokalnog kluba Libertas, koji se natječe u petom rangu hrvatskog nogometa.

Naime, huligan (ili više njih) razbio je staklo na ulazu u prostorije kluba, a od svih stvari otuđio je samo jednu stvar, zastavu Hajduka i Torcide, piše Slobodna Dalmacija.

- Ogorčeni smo, provaljeno nam je u prostorije i napravljena je šteta od par stotina eura, a možete zamisliti što to znači za naš mali klub. I zbog čega je to napravljeno? Samo da se ukloni zastava Hajduka i Torcide - Ispričali su za Slobodnu Dalmaciju i zaključili:

OBRATIO SE MEDIJIMA Jakobušić: Bliže sam odlasku nego ostanku. Od sada će i oni koji nisu članovi moći na Poljud BIRTIJA Lijepo je vidjeti, Splite, da tako voliš i podržavaš svoju dicu

- Mi smo Hrvati, volimo i poštujemo sve hrvatsko, ako sam ja dinamovac ne znači da tu ne može biti i zastava Hajduka, zastava našeg prijatelja.

Poslali smo i upit policiji.

"Vezano za zaprimljeni upit obavještavamo Vas da je danas, 4. ožujka u noćnim satima, na području grada Novske nepoznati počinitelj provalio u prostorije nogometnog kluba te ukrao navijačku zastavu. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 70 eura, a policija intenzivno traga za počiniteljem", odgovorili su nam iz PU sisačko-moslavačke.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Ivan Horvat Budimir 05.03.2023.

    😂 toliko zavisti one šačice navijača kluba braće bjegunaca da ispadaju smiješni ., HŽV još na stotine tisuća zastava i šalova diljem lijepe naše vijore za največi klub ❤️💙🇭🇷

  • pomocni tockovi 04.03.2023.

    Gzira Utd

  • pomocni tockovi 04.03.2023.

    Vani ie bilo hladno,pa su morali uzet nesta da sa sofersajbe sa auta led maknu

Komentiraj...
Vidi sve komentare