To je to što me zanima!

Vanja Udovičić: Danas ću potpisati ugovor u Zagrebu

Najbolji srpski i najbolji europski vaterpolist Vanja Udovičić danas će potpisati ugovor s Mladosti. Za srpske medije jutros je to potvrdio i sam Udovičić
Vidi originalni članak

Mladost je ipak bila najbolja mogućnost. Postavio sam uvjete, čekao sam njihov odgovor i kada je sve stiglo s garancijama, pristao sam. Danas ću potpisati ugovor, rekao je najbolji igrač EP-a Vanja Udovičić za srpski žurnal.rs.
Tom izjavom i dogovorom sa čelnicima najtrofejnijeg vaterpolskog kluba završena je trodnevna sapunica. Vanju su najavljivali još od finalnog dana EP-a, a svakim danom bio je sve bliže zagrebačkom klubu. Još sinoć Udovičić je bio skeptičan i srpskim medijima do kasno u noć govorio kako ništa nije gotovo. No rano ujutro sve je bilo jasno, Vanja je novi igrač Mladosti. S njim i bez njega Mladost sigurno nije ista momčad. A dolaskom ponajboljeg vaterpolista svijeta uvelike mijenja ambicije hrvatskog doprvaka i sada su sigurno bliže skidanju Juga s trona u Hrvatskoj, ali i napadu na europski vrh.
Srpski list navodi kako je do kraja u igri za Udovičićeve usluge bio i Jug te Primorje, dok je Partizan otpao zbog financijskih problema. Ističu i da je riječko Primorje bilo ozbiljan kandidat s obzirom da Vanjin otac živi u obližnjoj Puli. Udovičić je osvajao trofeje gdje god je igrao, u Partizanu, Jadranu, Possilipu i Pro Reccu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • aksiom 16.09.2010.

    @11 bili, stari mu je hrvat i dan danas zivi u Istri ak se ne varam

  • buffon_boy 16.09.2010.

    Srb.... su totalno propali... :)))))

  • cazg 16.09.2010.

    caru,kralju,legendo...dobro nam dosao

Komentiraj...
Vidi sve komentare