To je to što me zanima!

VAR bizar! Halo soba, čujemo li se? A sudaca nije bilo nigdje

Sergi Guardiola iz Real Valladolida je zabio u 14. minuti iz zaleđa Real Madridu. Glavni sudac je gol opravdano poništio, ali nastala je komedija kada je na stadionu prikazana VAR prostorija u kojoj nije bilo - nikoga
Vidi originalni članak

Gdje su nestali suci? Pitali su se gledatelji utakmice Real Valladolida i Real Madrida (1-4) kada je Jesus Gil pozvao u pomoć VAR nakon gola domaćina. Sergi Guardiola je zabio u 14. minuti iz zaleđa, glavni sudac gol je opravdano poništio, ali nastala je prava komedija kada je na stadionu prikazana VAR prostorija u kojoj se situacija iznova pregledala.

VAR - bizar

Tamo nije bilo nikoga. Baš nikoga. 

Pogreška, snimka neke druge prostorije ili stara snimka s neke od ranijih utakmica? Teorija je bilo puno. Španjolski nogometni savez objasnio je što se zapravo dogodilo.

 U sjedištu španjolske kuće nogometa postoji nekoliko VAR soba u kojima se analiziraju sporni trenuci s utakmica. Režiser prijenosa iz Valladolida pokazao je snimku iz VAR sobe koja je bila prazna, umjesto one do nje u kojoj su bili suci. Kasnije je u prijenosu prikazana 'prava soba'. Kako god bilo, nije nastala prevelika drama iz ove komične situacije.

Gol je opravdano poništen, a i do kraja utakmice VAR suci su uredno sjedili na svojim pozicijama.

Video neobične situacije možete pogledati ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Idemo prema boljem 11.03.2019.

    Definitivno, večeras Solari out, novi trener... Zinedine Zidane.

  • Idemo prema boljem 11.03.2019.

    Prije pisanja svega i svačega... Španjolska Marca piše da je to snimka sobe s jednog drugog stadiona.

  • sena2 11.03.2019.

    Odveo ih Perez na pecenje da real bar ovu utakmicu dobije!😂😂😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare