To je to što me zanima!

VAR opet prevario Tottenham? Spursi izgubili na King Poweru

Strijelac je bio Aurier, međutim, VAR je kazao - gola nema. Nevjerojatna situacija u kojoj je navodno Son bio u zaleđu, što se ni na snimkama nije moglo točno procijeniti
Vidi originalni članak

Tjedan u kojem je ispustio vodstvo od 2-0 u Pireju protiv Olympiakosa Tottenham je završio porazom (2-1) u Leicesteru. Spursi su izgubili na King Poweru iako su i danas zabili prvi gol na utakmici.

Dogodilo se to nakon pola sata igre kada je sretno i spretno pogodio Kane premda je nešto ranije domaćinu zbog zaleđa poništen gol. Uskočio je VAR kao i u 65. minuti kada su nekoliko trenutaka gosti vjerovali da vode s 2-0.

Strijelac je bio Aurier, međutim, VAR je kazao - gola nema. Nevjerojatna situacija u kojoj je navodno Son bio u zaleđu, što se ni na snimkama nije moglo točno procijeniti. Sve i da jest, to se jednostavno ne sudi. Odnosno, ne bi trebalo.

I tu je domaćin dobio krila koja im je u 69. povećao Pereira. Igralo se otvoreno, igralo se napadački, a za to je na kraju nagrađen Leicester u 85. minuti. Maddison je kratko povukao loptu i odapeo s 23-24 metra. Gazzaniga to nije imao, pitanje je bi li i Lloris koji nije bio u kadru zbog ozljede.

Londončanima je ovo već drugi poraz u šestom kolu, ne izgleda najbolje na početku sezone Pochettinova momčad kojoj u sljedeća tri kola slijede Southampton, Brighton i Watford i tu jednostavno mora uhvatiti zalet misli li konkurirati za vrh.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • dusansk 21.09.2019.

    Sve cisto

  • Ubuntu_1 21.09.2019.

    Samo da podsjetim, kakav je sjajan gol dao Kane. Taj mi se igrač sviđa, tih, skroman, pomalo i potcijenjen, gentleman i pravi vođa.

  • Jan Huntelar 21.09.2019.

    zato se i koristi var ako se na snimci ne moze tocno odrediti....al dobro niste jednom preuvelicali stvar tako da smo navikli

Komentiraj...
Vidi sve komentare