Obavijesti

Sport

Komentari 12

VAR opet prevario Tottenham? Spursi izgubili na King Poweru

VAR opet prevario Tottenham? Spursi izgubili na King Poweru
3

Strijelac je bio Aurier, međutim, VAR je kazao - gola nema. Nevjerojatna situacija u kojoj je navodno Son bio u zaleđu, što se ni na snimkama nije moglo točno procijeniti

Tjedan u kojem je ispustio vodstvo od 2-0 u Pireju protiv Olympiakosa Tottenham je završio porazom (2-1) u Leicesteru. Spursi su izgubili na King Poweru iako su i danas zabili prvi gol na utakmici.

Dogodilo se to nakon pola sata igre kada je sretno i spretno pogodio Kane premda je nešto ranije domaćinu zbog zaleđa poništen gol. Uskočio je VAR kao i u 65. minuti kada su nekoliko trenutaka gosti vjerovali da vode s 2-0.

Premier League - Leicester City v Tottenham Hotspur

Strijelac je bio Aurier, međutim, VAR je kazao - gola nema. Nevjerojatna situacija u kojoj je navodno Son bio u zaleđu, što se ni na snimkama nije moglo točno procijeniti. Sve i da jest, to se jednostavno ne sudi. Odnosno, ne bi trebalo.

I tu je domaćin dobio krila koja im je u 69. povećao Pereira. Igralo se otvoreno, igralo se napadački, a za to je na kraju nagrađen Leicester u 85. minuti. Maddison je kratko povukao loptu i odapeo s 23-24 metra. Gazzaniga to nije imao, pitanje je bi li i Lloris koji nije bio u kadru zbog ozljede.

Londončanima je ovo već drugi poraz u šestom kolu, ne izgleda najbolje na početku sezone Pochettinova momčad kojoj u sljedeća tri kola slijede Southampton, Brighton i Watford i tu jednostavno mora uhvatiti zalet misli li konkurirati za vrh.